Suomi 100 vuotta!

Tule mukaan Uusiouutiset-lehden kevään suurnumeroon!

Tarjoamme loistotilaisuuden kertoa tuotteistanne ja palveluistanne alan ykkösjulkaisussa erikoissuurelle yleisölle.

Uusiouutiset 4/2017 on Uusiouutisten kansainvälinen erikoisnumero ja satavuotiaan Suomen juhlanumero. Lehti esittelee Suomen kiertotalousosaajia ja vastuullista kuluttamista.

Juhlanumero tavoittaa yli 50 000 kotimaista vaikuttajaa ja päättäjää. Lisäksi lehteä jaetaan useissa kansainvälisissä tapahtumissa.

Lehti jaetaan painettuna useissa kansainvälisissä ja kansallisissa kiertotalousalan tapahtumissa. Näitä ovat mm. World Circular Economy Forum Helsinki, Helsinki Chemicals Forum sekä KasvuOpen Kiertotalouden kasvupolku -tapahtuma Suomessa sekä EcoExpoAsia Hongkongissa ja IFAT-messut Münchenissä Saksassa.

Sähköinen näköislehti tavoittaa kymmeniä tuhansia lukijoita nettisivujen, uutiskirjeiden, sosiaalisen median ja sähköpostilistojen kautta. Juhlanumeron saa näköislehtenä mm. yli 36 000 Työ Terveys Turvallisuus -lehden ja Kemia-lehden lukijaa, jotka toimivat mm. kierto- ja biotalouden, terveyden ja turvallisuuden sekä ympäristö- ja kemian aloilla.

Uusiouutiset 4/2017:

  • ilmestyy 31. toukokuuta
  • varaukset 9. toukokuuta mennessä
  • aineistot 12. toukokuuta mennessä.

Tarjoamme juhlanumeron erikoissuuren lukijamäärän erittäin kustannustehokkaasti.
Hintoihin sisältyy ilmoituksen toisto Uusiouutisten uutiskirjeessä, jolla on yli 3 100 tilaajaa. Hintoihin lisätään alv 24 %.

  • 1/1 s. vain 1900 euroa
  • ½ s. vain 1200 euroa
  • ¼ s. vain 850 euroa

Katso Uusiouutisten mediakortista lisätiedot ja muut ilmoitusvaihtoehdot.

Varaa paikkasi ainutlaatuisessa Circwaste-lehdessä

Suomen ympäristökeskuksen koordinoima kiertotalouden Circwaste-hanke on saanut harvinaisen ja merkittävän rahoituksen EU:n Life -ohjelmasta. 19 miljoonan euron hankekokonaisuus yhdistää toimijat yli organisaatio- ja sektorirajojen kehittämään kiertotaloutta edistäviä ratkaisuja ympäri Suomea.

Seitsemän vuoden hankkeen aikana julkaistaan kolme laajalevikkistä Circwaste-lehteä. Ensimmäinen ilmestyy toukokuun lopussa 2017.

Lehti on ainutlaatuinen tilaisuus näkyä koko Circwaste-hankeverkoston toimijoille ja sidosryhmille. Lehdellä on vielä Uusiouutisten juhlanumeroakin suurempi näkyvyys, sillä lehti jaetaan paitsi Uusiouutisten liitteenä, myös Ympäristö-lehden liitteenä ja Suomen ympäristökeskuksen laajalle sidosryhmäverkostolle. Varaa paikkasi nopeasti, 9. toukokuuta mennessä!

Katso lisätiedot ja hinnat Circwaste-lehden mediakortista.

Lisätietoja ja varaukset:
Myyntipäällikkö Marja-Liisa Louhio
045 114 4723
marja-liisa.louhio(at)uusiouutiset.fi

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto(at)kemia-lehti.fi

Seija Kuoksa
040 933 1147
seija.kuoksa(at)kemia-lehti.fi