Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun finalistit valittu

Facebooktwitterlinkedin

YHTEISTYÖKUMPPANEILTAMME

 

Kasvu Open -sparrauskilpailun Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun finalistiyritykset on valittu. Maksuttomaan sparraukseen pääsee mukaan 15 yritystä. Kasvupolulle haki yhteensä 49 yritystä.

 

Mukaan pääsevät nämä yritykset:

Aisti Corporation Oy, Jyväskylä

Biovaaka Oy, Lappeenranta

Blokgarden Oy, Tampere

Clewat Oy, Kokkola

Durat, Helsinki

Ecolution Oy, Espoo

Gashub, Helsinki

Hovi Creative, Helsinki

Isokummun kehräämö Oy, Sievi

Kamu Collective Oy, Helsinki

Manna Insect Oy, Oulu

Nanopar Oy, Puumala

Soletair Power Oy, Lappeenranta

Suomen Hampputuotteet Oy, Jyväskylä

Vesi-Eko Oy, Kuopio

 

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun tuomaristo arvioi yrityksiä valintakriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

”Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle hakeneet yritykset ovat toimialasta riippumatta yrityksiä, jotka uudistavat omalla alallaan vanhoja toimintamalleja”, kiittää biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavon projektipäällikkö Merja Rehn.

Tänä vuonna mukaan hakeneiden yrityksien kirjo oli jopa entistä laajempi. Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun yritykset liittyvät esimerkiksi hiilidioksidin uusiokäyttöön, kierrätettäviin panttiastioihin ja alusta- ja teknologiaratkaisuihin.

”Minulle tämä on neljäs vuosi Kasvupolkujen tuomarina ja sparraajana, ja joka kerran olen entistäkin innostuneempi näiden yrityksien innovatiivisuudesta ja kyvystä luoda uusia bisnesideoita vastaamaan ajan vaatimiin haasteisiin. Ymmärrys siitä, mitä bio- ja kiertotalousliiketoiminta on parhaimmillaan, tuntuu koko ajan syvenevän”, Rehn sanoo.

 

Kasvupolun tuomaristossa ovat Tomi Erho, VTT, Merja Rehn, Jamk.fi / BioPaavo, Reetta Strengell, Kemira sekä Sari Åkerlund, Plänet B.

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle mukaan valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä 10.6.2020 ja 18.8.2020.

Sparrauspäivät on mahdollista järjestää etäyhteyksien avulla.

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun yhteistyökumppaneita ovat VTT, Kemira, Plänet B, Jamk, Uusiouutiset-lehti sekä Keski-Suomen liitto.

 

Kuva: Matias Ulfves/ Kasvu Open. Voittajat etenevät valtakunnalliseen Kasvu Open Karnevaaliin.

Facebooktwitterlinkedin