Kasvupolulle kumppaniverkostossa

Kasvu Open tiimi
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Haku Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle on käynnissä.

Kasvupolun starttiwebinaarissa 17. helmikuuta korostui, että kasvupolku antaa alan yrityksille maksutonta sparrausta juuri yrityksen omaan kasvusuunnitelmaan.

Polku antaa myös uusia kontakteja bisneksen tekemiseen sekä näkyvyyttä valtakunnallisessa Kasvu Open -verkostossa.

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle haetaan mukaan erityisesti ilmastonmuutosta hillitseviä, globaalisti skaalautuvia teknologisia ratkaisuja ja liiketoimintamalleja. Ratkaisut voivat liittyä muun muassa raakaöljyn ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin, uusiin biopohjaisiin raaka-aineisiin tai sivuvirtojen, materiaalivirtojen ja materiaalikiertojen hyödyntämiseen.

Esimerkiksi Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun kumppaniyritys Neste etsii partnereita käynnistääkseen yhdyskuntajätteisiin liittyvän pilotointihankkeen.

Neste käynnisti äskettäin vastaavan Efuel-veturihankkeen yhdessä VTT:n ja Business Finlandin kanssa kehittääkseen sähköpolttoaineita.

Neste etsii nyt Kasvu Open -polulla kumppaniyrityksiä kehittämään globaalisti skaalautuvia ratkaisuja erityisesti uusiutuvissa polttoaineissa ja kemikaaleissa.

”Haluamme kehittää maailmanluokan ekosysteemejä yhdessä”, sanoi Johanna Fräki puhuessaan Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun avauswebinaarissa 17. helmikuuta.

Bio- ja kiertotalouden aiemmalle kasvupolulle osallistunut Soletair Power näkee osallistumisella paljon etuja:

”Kasvu Open tarjosi näkökulmia, kiinnostavia keskusteluja ja kontakteja. Kokemus vahvisti uskoa meidän omaan polkuumme”, Soletair Powerin Petri Laakso kertoo.

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolun kumppanit Neste, Kemira, Kuusakoski, VTT, Alva, GRK Infra, Invest & Expand in Pohjois-Savo ja kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset etsivät ja haluavat omalla osaamisellaan auttaa kasvusta ja kehittymisestä innostuneita, kunnianhimoisia yrityksiä, joilla on tarjota uusia ratkaisuja bio- ja kiertotalouden edistämiseen.

Kasvupolulle voi hakea mukaan vielä 17. maaliskuuta mennessä.

 

Kuva: Matias Ulfves

Facebooktwitterlinkedin