Kiertotalous-Suomi tarjoaa tietoa ja tukea

Kiertotalous-Suomi
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN ARTIKKELI

Kiertotalous-Suomi 1 vuotta!

Juuri vuoden täyttänyt Kiertotalous-Suomi on kiertotalouden osaamisen ja tiedon lähde, joka auttaa siirtymisessä kiertotalousyhteiskuntaan.

Lue ja tutustu, mitä kaikkea KiSu on jo saanut aikaan!

Vastaa KiSun verkosto- ja sidosryhmäkyselyyn ja vaikuta toimintaan!

Miten olemme onnistuneet? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja anna arvokasta palautetta ja kehittämisideoita Kisun toiminnan kehittämiseen.

Vastaathan 30.11.2023 mennessä!

Kiertotalous-Suomi

KiSu tuo yhteen toimijat ja verkostot

Kiertotalous-Suomi on verkostojen verkosto. KiSun sivuille on koottu Suomessa toimivia kiertotalouden verkostoja ja ekosysteemejä. Voit myös ilmoittaa oman verkostosi mukaan tai vinkata tuntemastasi, hyödyllisestä yhteisöstä.

Löydä ja vinkkaa verkosto!

KiSun kolme teemaryhmää

Kiertotalous-Suomen teemaryhmät ovat paikka verkostoitumiselle, tiedon jakamiselle ja kehittämiselle. Tällä hetkellä toimivat Kunnat ja alueet, Osaaminen ja koulutus sekä Digitaaliset ratkaisut -teemaryhmät.

Liity mukaan!

Kaikki tallessa tallenteissa

Etkö päässyt osallistumaan tapahtumaan? Haluaisitko palata kiinnostavaan esitykseen? Kiertotalous-Suomen järjestämien tapahtumien esitysaineistot, artikkelilinkit ja videot ovat tallella verkkosivuillamme.

Käy kurkkaamassa!

Kiertotalous-Suomi

Työkalut yhdestä paikasta

Kiertotalous-Suomen Taito ja työkalut -sivu kokoaa yhteen hyödylliset työkalut ja toimintamallit. Sivu tarjoaa tietoa vaikkapa rahoituksesta, kiertotalouden tiekartoista ja koulutuksista.

Ota välineet käyttöösi!

Tiedon lähteille

Paljonko olikaan EU:n asettama tavoite muovipakkausjätteen kierrätykselle vuonna 2025? Mikä on kiertotalouden strateginen ohjelma? Kuinka yhdyskuntajätemäärät ovat kehittyneet?

Kiertotalous-Suomen sivuilta löydät olennaisimmat jätteisiin ja kiertotalouteen liittyvät tiedot näppärästi ja kootusti.

Tutustu tietoon!

Onko kiertotalouteen laki?

Suomessa ei ole säädetty kiertotalouslakia, mutta kiertotalouteen sekä resurssitehokkuuteen ohjataan ja toimintaa säännellään monessa eri sääntelykehikossa. Kiertotalous-Suomen ohjauskeinoille omistettu osio auttaa navigoimaan lakien, asetusten ja muiden ohjauskeinojen keskellä.

Perehdy pykäliin!

Kiertotalous-Suomi

Ajankohtaista asiaa

KiSun Kiertotalous nyt -ilmoitustaulu kokoaa ajankohtaisia, kiertotalouteen liittyviä asioita kuten uutisia, muutoksia, hanketuloksia ja tutkimustietoa. Voit jättää myös oman ilmoituksesi ilmoitustaululle täyttämällä lomakkeen.

Kiertotalous nyt!

Kerro tapahtumasta!

Kiertotalouteen liittyviä tapahtumia järjestetään runsaasti ympäri Suomen. KiSun tapahtumakalenterista löydät sekä paikalliset, alueelliset että valtakunnalliset tapahtumat. Voit myös ilmoittaa tapahtumasta lomakkeella, niin se lisätään tapahtumakalenteriin.

Minne mennä?

Tule mukaan KiSun Kiertotalouskahveille!

KiSun Kiertotalouskahveja järjestetään pääasiassa torstaiaamuisin muutaman viikon välein. Ne voivat sisältää tietoiskuja valituista teemoista tai toimia kohtauttajana jonkin aiheen ympärillä.

Esimerkiksi marras-joulukuussa kahvikupposen ääressä puhutaan kiertotalouden liittyvistä EU-aloitteista ja tulossa olevasta sääntelystä. Aiheina ovat kuluttajien vaikutusmahdollisuuksien ja korjaustoiminnan lisääminen, teollisen mittakaavan kiertotalous ja datatalous.

Ilmoittaudu mukaan!

https://kiertotaloussuomi.fi/tapahtuma/tule-mukaan-kisun-kiertotalouskahveille/
Facebooktwitterlinkedin