Kokkola Material Week on yhä kansainvälisempi tapahtuma

Kokkola Material Week
Facebooktwitterlinkedin

Kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian vuosittainen tapahtumaviikko Kokkola Material Week järjestetään seuraavan kerran 14.–17. marraskuuta 2022.

Järjestyksessään jo kymmenes tapahtuma tarjoaa juhlavuotenaan entistä laajemman ohjelmakattauksen, jonka yhtenä keskeisenä teemana on energia-alan tulevaisuus.

Tilaisuus paneutuu myös kiertotalouden ratkaisuihin näkökulminaan muun muassa hiilineutraali yhteiskunta, kaupunkien ilmastotoimenpiteet ja yritysvastuullisuus.

Tapahtuman akkuosiossa puhutaan akkumineraalien jalostuksesta ja akkukemikaalien valmistuksesta.

Jatkuvasti kansainvälistyvässä tilaisuudessa esiintyy tällä kertaa yhteensä 52 puhujaa eri maista. Luentoja voi seurata joko paikan päällä Kokkolassa tai verkon välityksellä.

Kokkola Material Weekin maksuton seminaarisarja on tarkoitettu sekä tutkijoille ja yrityksille että päättäjille, aluekehittäjille, rahoittajille ja opiskelijoille. Ohjelmaan kuuluu perinteisesti myös kaupunkilaisille suunnattu yleisötapahtuma.

Tarkat ohjelma- ja puhujatiedot löytyvät osoitteesta materialweek.fi.

 

Teksti: Kemiamedia.fi

Kuva: Kokkola Material Week. Tapahtuman koordinaattori Nora Birkman Neunstedt toivottaa vieraat tervetulleiksi joko Kokkolaan tai ruutujen ääreen.

Facebooktwitterlinkedin