Konkurssi Hollannissa vaikuttaa erään miehen uraan Lahdessa – Kolmekymmentä vuotta jätealalla

Kuva: Juha Holmström poseerasi joulukuussa viimeisen toimittamansa jäteautotilauksen edessä. Muutama helmikuulle suunniteltu tilaus täytyi tuolloin peruuttaa jätepakkaajien hollantilaisen emoyhtiön konkurssin vuoksi.

Konkurssi Hollannissa vaikuttaa erään miehen uraan Lahdessa. Jätepakkareiden myynnistä Finncont Ympäristötuotteet Oy:llä vuosikausia vastanneen Juha Holmströmin työtehtävät päättyvät kevään aikana. ”Ymmärrän kyllä ratkaisun tässä tilanteessa. Olen hyvällä fiiliksellä. Työvuosista Finncontilla jää hyvä maku”, Holmström kommentoi tyynesti. Hän tuli aikoinaan töihin silloiseen Flaaming Oy:hyn jo vuonna 1994. Välillä hän työskenteli pienen rupeaman Paperinkeräyksellä, mutta Flaaming houkutteli Holmströmin takaisin tuttuun taloon vuonna 2009. Sittemmin yhtiö muuttui Finncontiksi. Holmströmin mittariin ehtii kertyä miltei kolmekymmentä vuotta palvelusaikaa. ”Minulla on kokemusta lajittelu- ja keräilyvälineistä ja olen myös ollut välillä asiakkaankin roolissa ostamassa jäteautoja”, Holmström summaa. Vuosien varrella asiakkaat ovat tulleet tutuksi. ”Kun kerroin tilanteesta sosiaalisessa mediassa tammikuussa, aiheuttihan se aikamoisen hätkähdyksen.” Hän arvelee jatkavansa jätehuoltoalalla tavalla tai toisella myös tulevaisuudessa, mutta tulevia liikkeitä ehtii vielä rauhassa miettiä. Teksti: Elina Saarinen/ Uusiouutiset-lehti Kuva: Juha Holmström poseerasi joulukuussa viimeisen toimittamansa jäteautotilauksen edessä. Muutama helmikuulle suunniteltu tilaus täytyi tuolloin peruuttaa jätepakkaajien hollantilaisen emoyhtiön konkurssin vuoksi. Aiheesta lisää Kuinka...

Tilaa Uusiouutiset-lehden digitunnukset kestotilauksena! Saat henkilökohtaiset tunnukset kaikkeen Uusiouutisten digisisältöön, kuten uutiskirjeen vain tilaajille -uutisiin, verkkoartikkeleihin ja Uusiouutisten näköislehteen sekä pääsyn sähköiseen arkistoon. HUOM: Kiertotalouden erikoislehti on hyvä ammatillisen osaamisen kehittämisen väline, joten voit pyytää tilausta myös työnantajaltasi.

Tilaa tunnukset