Luetko uutiskirjettä? Tilaa myös painettu Uusiouutiset – katso kampanjatarjous!

Facebooktwitterlinkedin

Tiesitkö, että uutiskirjeen lisäksi on olemassa myös kiertotalouteen erikoistunut Uusiouutiset-lehti? Tartu tarjoukseemme ja tutustu!

 

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset kertoo, mitä kiertotaloudessa on tapahtumassa – ja miksi. Lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa ja syventää taustoja. Saat tärkeää lisätietoa aiheista, joista uutiskirje lyhyesti vinkkaa, ja paljon muuta, mitä uutiskirjeessä ei ole.

 

Saat tietoa uusista bisnesmahdollisuuksista, resurssiviisaista ratkaisuista sekä päätöksistä, jotka sekä säästävät euroja että vähentävät päästöjä. Lehti on työkalu, joka vie yrityksiä ja julkista taloutta materiaalitehokkaampaan suuntaan. Lehti auttaa löytämään kumppanuuksia ja luomaan ekosysteemejä, jotka synnyttävät edelläkävijöitä kiertotalousmurroksessa.

 

Valittavanasi on printtilehden lisäksi myös Uusiouutiset-digilehti, joka on nyt aiempaa helppokäyttöisempi ja luettavampi. Digilehti toimii skaalautuvuutensa ansiosta myös eri mobiililaitteilla.

Jos et vielä kuulu Uusiouutiset-lehden tilaajiin, toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi ja teemme Sinulle ohittamattoman tarjouksen!

 

Kerro tarjouksesta myös työkaverillesi!

 

Luetko lehtesi mieluiten printtilehtenä?

Tarjoamme painetun lehden loppuvuoden numerot (numerot 3–8/2018 eli 6 lehteä) superedulliseen kampanjahintaan 39 euroa! (Normaali kestotilaushinta on 89 euroa/vsk.)

 

Luetko lehtesi mieluiten digilehtenä?

Tarjoamme Uusiouutiset-digilehden loppuvuoden numerot (3–8/2018) superedulliseen kampanjahintaan 29 euroa! (Normaali kestotilaushinta on 79 euroa/vsk).

 

Tarjous koskee uusia tilaajia.

Tilauksesi alkaa numerosta 3/2018 ja jatkuu tarjoushintaisen jakson päätyttyä normaalihintaisena kestotilauksena, kunnes katkaiset tilauksen. Muistathan, että ammattilehden tilauksen voi vähentää verotuksessa!

 

Erikoistarjouksemme on voimassa 20.4.2018 asti. Tartu tilaisuuteen ja tilaa lehti nyt!

 

Voit tehdä tilauksesi:

  • nettilomakkeella
  • sähköpostitse tilaukset@uusiouutiset.fi
  • soittamalla asiakaspalveluumme, 03 4246 5370.

 

Huom! mainitse kampanjakoodi ”6Nroa”.

Facebooktwitterlinkedin