Kummikumppanuus

Tuetaan yhdessä tulevaisuuden kiertotalous- ja ympäristöalan osaajia! Jaamme vuonna 2024 Uusiouutiset-lehden vuosikertoja lehtistipendeinä alan opiskelijoille. Stipendejä on tarjolla yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, ammattioppilaitoksissa ja lukioissa. Lehtistipendeillä tuetaan esimerkiksi ympäristöasioista kiinnostuneita lukiolaisia ja ylioppilaita, korkeakoulujen energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoita, yhdyskuntatekniikan ja jätehuollon tulevia osaajia sekä kiertotalouskursseja opintoihinsa valinneita.

Kutsumme johtavia toimijoita

Vuosikerta antaa tuleville ammattilaisille tietoa alan mahdollisuuksista ja kiinnostavista työnantajista. Ehkä juuri teidän organisaationne löytää avainosaajan tätä kautta. Voitte osallistua hankkeeseen valitsemallanne satsauksella. Minimisumma on 2 550 euroa, jolla jo 50 opiskelijaa saa lehden vuosikerran. Etsimme nyt kummikumppaneita vuodelle 2024 tukemaan tulevaisuuden toivoja.

Opiskelijakummina saatte:

  • Mainostilaa Uusiouutiset-lehden ja/ tai sisarmediamme Kemiamedia.fi:n kanavissa samalla euromäärällä, jolla osallistutte hankkeeseen. Mainostilan voi käyttää haluamallanne tavalla vuoden 2024 aikana.
  • Näkyvyyttä mainoksissa, joissa kiitämme kummikumppaneitamme. (kts. esimerkki)
  • Näkyvyyttä uutisissa, joissa kerromme hankkeesta ja sen mahdollistajista.
  • Tunnettuutta alan oppilaitoksissa, joille kerromme organisaationne mahdollistamista lehtistipendeistä.

Katso esimerkki kummikumppanuuden tuomasta näkyvyydestä:

Purkupiha tuki kummina ympäristöalan opiskelijoita. Saimme lahjoitettua yhdessä Uusiouutisten vuosikerran 50 opiskelijalle eri korkeakouluissa. Purkupiha sai myönteistä näkyvyyttä paitsi oppilaitosviestinnässä ja ylioppilasjuhlissa lukioissa ympäri Suomen, joissa opiskelijoille kerrottiin Purkupihan lahjoittaneen lehtistipendit, myös Uusiouutisten omissa kummimainoksissa sekä lisäksi paketin hintaan sisältyneellä omalla mainonnallaan. Purkupiha valitsi toimittajan tekemän, kokosivun kaupallisen artikkelin sekä sähköisen näkyvyyden Uusiouutisten verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

Opiskelija, hyödynnä oppimateriaalietu!

Uusiouutiset kummikumppaneineen lahjoittaa opiskelijoille kiertotaloustietoutta lehtistipendeinä opintojen tueksi.

Opiskelijat voivat hakea maksutonta lehtistipendiä tällä lomakkeella.

Lehtistipendi sisältää Uusiouutiset-lehden vuosikerran, 6 painettua tai näköislehtinumeroa. Kummikumppanimme tuella kustannamme lehden tuotanto-, tilaus- ja postituskulut. Lahjoitamme lehtistipendit maksutta valituille opiskelijoille.

Lukijat ja -tutkimukset

Uusiouutiset ja sen uutiskirje tavoittavat suomalaisen kiertotalousarvoketjun kattavasti ja tehokkaasti.

Painettu ja digilehti

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutisia lukevat kiertotalouden, kierrätyksen, jätehuollon ja vastuullisuuden ammattilaiset ja osaajat niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa kokeneet kiertotalousalan, jätehuollon, kierrätyksen ja ympäristönsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on yli 3 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointiin, koulutuksiin, tapahtumiin, palvelujen markkinointiin ja tuotelanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa yli kolme tuhatta tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

Uusiouutisten kaupalliset artikkelit kertovat mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista tai yrityksestä.

Verkkosivusto

Näkyvyyttä kiertotalouden omalla verkkosivustolla!

Etsitkö työntekijää?

Uusiouutisten kautta tavoitat kiertotalouden, jätehuollon ja ympäristöalan kokeneet osaajat ja tuoreet kyvyt!

Hankenäkyvyys

Kiertotalouden innovaatiot ja tutkimus edullisesti valokeilaan Uusiouutisissa!

Kummikumppanuus

Tue tulevaa kiertotalousalan osaajaa ja lähde kummikumppaniksemme!