Paketista paljastuu… nuotioretki!

Facebooktwitterlinkedin

Mitä antaa joululahjaksi rakkaille ja läheisille, jos ei halua kasvattaa tavaravuorta? Netistä löytyy hyviä vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Esimerkiksi HSY:n ylläpitämä Annajotainmuuta.fi vinkkaa, että lapselle pukki saattaa tuoda esimerkiksi luontoretken, tanssikurssin, tähtinäytöksen tähtitornilla tai opastetun kierroksen kotikaupunkiin.

Teiniä voisi ilahduttaa hemmotteluillalla, melontaretkellä tai juhlakampauksella. Isovanhempien paketista paljastuisi vaikkapa auton renkaiden vaihto tai yhteinen marjankeruureissu. Ystäville voisi paketoida lastenhoitoapua, jalkahoidon tai kompostointikurssin.

Palvelusta voi hakea vaihtoehtoja lahjan saajan iän ja tuotekategorian mukaan.

Jos kuitenkin halajat antaa jotakin konkreettista mutta kestävää, Weecos.com on kerännyt verkkosivulleen yrityksiä ja brändejä, joiden toiminta on auditoitu vastuullisuuden ja kestävyyden kriteereillä. Weecos lahjoittaa Kuule mua! -kampanjatuotteista vähintään 20 prosenttia Väestöliitolle ja Poikien Puhelimelle.

Entäpä jotakin konkreettista, kestävää, lähes ikuista? Luonnonperintösäätiön sivulta voit ostaa lahjaksi palasen ikimetsää. Lahjoitus käytetään uusien suojelualueiden hankintaan. Yhdellä eurolla pakettiin kääritään kaksi neliötä ikimetsää!

 

Facebooktwitterlinkedin