Raksa-messut siirtyvät maaliskuulle 2021

Facebooktwitterlinkedin

Syyskuun viimeiselle viikonlopulle suunnitellut Raksa-messut on päätetty siirtää vuoteen 2021.

Lahden Messut kertoi tehneensä aivan viime hetkillä, 5. syyskuuta, päätöksen siirtää Raksa- ja Pihapiiri-messut sekä Luontoretki-uutuustapahtuman ensi vuoteen.

Päätös tehtiin koronapandemian vuoksi. Messujärjestäjän mukaan yleinen ilmapiiri messutapahtumia kohtaan on sekä näytteilleasettajien että potentiaalisten messukävijöiden keskuudessa nyt erittäin epävarma.

Alun perin Raksa-messut oli tarkoitus järjestää Lahdessa jo maaliskuussa tänä vuonna. Suomen hallituksen poikkeustilannemääräykset astuivat kuitenkin voimaan juuri messujen kynnyksellä, edellisenä päivänä. Siksi messut siirrettiin. Raksa-messut oli tarkoitus järjestää 25.–27. syyskuuta.

Nyt messut siis jouduttiin siirtämään toistamiseen.

Raksa-messut järjestetään seuraavan kerran 12.–14. maaliskuuta 2021. Pihapiiri- ja Luontoretki-messujen ensi vuoden tarkemmat päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

Tieto messujen siirtämisestä ei ehtinyt ennen painoon menoa Uusiouutisten numeroon 5/20, joka ilmestyy 14. syyskuuta. Lehdessä on mukana Raksa-messujen mainos, jossa on siis vielä näkyvillä nyt peruttu tapahtumapäivämäärä. Lehden tapahtumakalenterissakin on mainittu Raksa-messujen osalta tämä sama, nyt peruttu päivämäärä.

 

Kuva: Lahden Messut. Koronapandemia sammutti valot monilta messuilta tältä vuodelta.

Facebooktwitterlinkedin