Suomalaisyritykset kehittämään kestävää arkea Kiinassa

Facebooktwitterlinkedin

Sitran Fiksu arki goes China -kehitysohjelma etsii kansainvälistä kasvua hakevia kotimaisia yrityksiä, joiden tuote tai palvelu auttaa kuluttajaa tekemään kestäviä arjen valintoja. Haku kehitysohjelmaan on auki 5.-26. helmikuuta.

Keväällä 2018 Sitran Fiksu arki -kehitysohjelma tarjosi toimivan raamin kasvuyritysten tuotekehityksen ja kasvun tukemiseen kokeilujen kautta.

Nyt alkavan kehitysohjelman tavoitteena on, että yritykset pystyisivät paremmin arvioimaan kestävää arkea helpottavan palvelunsa tai tuotteensa potentiaalia kansainvälistymisen näkökulmasta. Kehitysohjelma tarjoaa toimivan tavan kokeilla, millä tavalla kansainvälinen kuluttajamarkkina eroaa kotimaisesta ja kuinka markkinointia ja viestintää pitää käytännössä tehdä.

Fiksu arki goes China -kehitysohjelman aikana yritykset luovat itselleen ymmärrystä kansainvälistymisen vaatimuksista ja erityisesti Kiinan markkinasta. Kokeilut toteutetaan sekä Suomessa että Kiinassa.

Fiksu arki goes China -kehitysohjelman haku on auki osoitteessa www.sitra.fi/hankkeet-fiksu-arki-goes-china 5.-26.2.2019. Hakijoista valitaan kolme yritystä, jotka pääsevät maaliskuun aikana starttaavaan kehitysohjelmaan. Kiinan kokeilut tehdään toukokuussa.

 

Kuva: Scanstockphoto. Elintarvikekauppaa Hongkongissa.

Facebooktwitterlinkedin