Uutta virtaa yritykseen — hae mukaan sparraukseen! 

Kasvu Open
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Kasvu Openin maksuttomissa Kasvupolku® -ohjelmissa sparrataan yritysten liiketoimintaa, ratkaistaan kasvuhaasteita ja tehostetaan verkostoitumista.

”Ilman Kasvu Openin verkostoitumismahdollisuutta yhteistyö Marimekon kanssa olisi jäänyt vain utopistiseksi haaveeksi”, sanoo Pasi Ainasoja, Natural Indigo Finland, Kasvu Open -blogissa.

Kasvupolkujen joukossa nähdään kiertotalouden teemoja rakentamisen, elintarviketeknologian sekä teollisuuden ohjelmissa. Ohjelmissa vauhditetaan kiertotalouden alan yritysten liiketoimintaa.

Kiertotalousaiheiset Kasvupolut vuonna 2022:

  • Foodtech Kasvupolku®
  • Kiertotalous rakentamisessa Kasvupolku®
  • Uudistuva teollisuus Kasvupolku®

Hakuaika 14.2.-20.3.2022.

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Ohjelmat ovat maksuttomia.

Tutustu Kasvupolkuihin ja hae mukaan tästä!

 

Mikä Kasvu Open?

Kasvu Open tarjoaa palveluja yrittäjille, joilla on kiikarissa liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu. Palveluiden ytimessä on liiketoiminnan sparraus. Kasvu Openin visio on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Kasvu Open Oy on voittoa jakamaton yleishyödyllinen yhtiö, jonka toiminta käynnistyi osana Keski-Suomen kauppakamarin toimintaa vuonna 2011.

Kuva: Matias Ulfves/ Kasvu Open

Facebooktwitterlinkedin