Asiakkaat: Finncont on luotettava kotimainen

Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Luotettavuus, palvelu, tuotteet, laatu ja kotimaisuus. Näitä asioita Finncont Groupin asiakkaat pitävät yhtiön vahvuuksina.

”Tuoreen asiakastutkimuksen tulokset vahvistavat, että teemme oikeita asioita. Laatu ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä”, korostaa Finncont Ympäristötuotteet Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen.

Finncont on Suomen johtavia jätehuoltotuotteiden ja välineiden myyjiä, jolla on hyvin laaja tuotevalikoima ja pitkä kokemus ympäristöalalta. Lisäksi Finncont valmistaa ja myy varastointi- ja kuljetusratkaisuja teollisuuteen sekä turvallisia ja hyväksyttyjä polttoainesäiliöitä. Finncontin valikoimiin kuuluvat myös innovatiiviset avaimet käteen -tuotteet niin muovista kuin metallistakin.

Asiakkaalla on mahdollisuus saada saman katon alta sujuvasti kaiken tarvitsemansa.

 

Kymmenien vuosien kokemus

Tutkimus vahvisti, että jopa 98 prosenttia Finncontin asiakkaista on tyytyväisiä tai suosittelisi yhtiön palveluja muillekin.

Kotimainen konserni työllistää 160 osaajaa. Asiakaspalvelussa ja myynnissä on ammattilaisia, joilla on lähes 40 vuoden kokemus alalta. Tuotekehityksessä asiakasta auttavat Finncont Design Studion teolliset muotoilijat ja insinöörit.

”Kehitämme jatkuvasti omia tuoteuutuuksia, mutta voimme myös tarjota asiakkaille kestävää muovituotteiden sopimusvalmistusta ja niihin tuotteisiin liittyvää innovatiivista tuotekehityspalvelua”, sanoo Business Manager Kari Leppälä.

Konsernilla on sekä ISO9001 että ISO14001 -sertifikaatit.

 

Asiantuntemusta vientiinkin

 

”Paikallisena, kotimaisena toimijana ymmärrämme toimintaympäristöä ja tunnemme jätealan sekä muiden asiakassegmenttien lainsäädännön vaatimukset. Pystymme reagoimaan nopeasti ja auttamaan asiakasta asioiden sujumisessa”, Kärkkäinen ja Leppälä näkevät.

Suomalaisosaamista viedään myös ulkomaille ja yritys perusti tytäryhtiön Finncont AB:n Ruotsiin syksyllä 2019. Yritys osallistuu myös Münchenin IFAT-messuille, jossa Finncontilla on oma osasto.

 

Kuvat: Elina Saarinen. Kari Leppälä ja Mikko Kärkkäinen esittelevät mielellään Finncontin laajaa tuotevalikoimaa. Finncont tarjoaa asiakkailleen turvalliset ja kestävät teollisuussäiliöt, jätehuolto- ja ympäristötuotteet, Finncont Luowia ja Blok -jätteenkeräysjärjestelmät, kiinteistöhuoltotuotteet, lavat, puristimet ja jätepakkaajat sekä Finncont-polttoainesäiliöt.

Facebooktwitterlinkedin