Flaamingin nimi muuttui

Facebooktwitterlinkedin

Perheyhtiö Flaamingin nimi on muuttunut helmikuussa Finncont Ympäristötuotteet Oy:ksi. Virroilla sijaitseva Finncont Group Oy osti jäte- ja ympäristöhuoltotuotteiden myyntiin ja markkinointiin erikoistuneen Flaaming Oy:n vuonna 2017.

Finncont Ympäristötuotteet Oy:n tuotteita ovat esimerkiksi siirtolavat, 240-litraiset jäteastiat, kaupunkien katukuvassa näkyvät metalliset roskikset ja markettien takapihoilla olevat Rinki-ekopisteet.

”Luomme edellytyksiä kiertotaloudelle”, luonnehtii Finncont Ympäristötuotteiden toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen.

Uusi Finncont työllistää jo yli 150 henkilöä Virroilla ja Lahdessa. Finncont tavoittelee 28 miljoonan euron liikevaihtonsa kaksinkertaistamista vuoteen 2020 mennessä. Toimitusjohtaja Jyri Partanen näkee ympäristötuotebisneksessä suurta kasvupotentiaalia. Matkalla kohti kiertotaloutta IoT ja älyratkaisut jätehuollossa arkipäiväistyvät.

Finncontilla on vahva pohja myös metallisten ja muovisten IBC-säiliöiden sekä rotaatiovalettujen muovituotteiden sopimusvalmistajana. Myös sopimusvalmistajan näkökulmasta Partanen näkee maailman muuttuvan.

 

Kuva: Finncont. ”Yhä useampi yritys myös asiakaskunnassamme positioi itsensä osaksi kiertotaloutta. On tärkeää, että meidän tuotteemme ja ympäristöarvomme tukevat tätä kehitystä ja ovat osa sitä”, toimitusjohtaja Jyri Partanen sanoo.

Facebooktwitterlinkedin