Hyödynnä Uusiouutiset -lehden monipuolinen tarjonta sekä näköislehti -palvelussa että kotisivuilla!

Facebooktwitterlinkedin

Uusiouutiset -näköislehti tarjotaan tilaajalle Lehtiluukku.fi -palvelussa. Kotisivuilla julkaistaan tilaajalle -artikkeleita sekä muuta sähköistä sisältöä.

Kirjaudu siis erikseen sekä näköislehden tuottamaan Lehtiluukku.fi -palveluun että kotisivuillamme olevaan muuhun sähköiseen sisältöön.

 

Tässä ohjeet Uusiouutiset-näköislehteen kirjautumiseen:

  1. Mene osoitteeseen: www.lehtiluukku.fi palveluun. Sinulle avautuu Lehtiluukku.fi palvelun kirjautumisikkuna.
  2. Rekisteröidy ja kirjaudu Lehtiluukku.fi -palveluun luomalla käyttäjätunnus (Huom! Jos sinulla on jo tunnukset kyseiseen palveluun, kirjaudu niillä. Jos olet unohtanut Lehtiluukku -palvelun salasanasi, pyydä salasanan palautusta Lehtiluukun kirjautumisikkunassa olevan Salasana unohtunut? toiminnon kautta. Sinun tulee muistaa, millä sähköpostiosoitteella olet käyttäjätunnukset luonut, jotta salasana voidaan luoda uudestaan. Tarvittaessa voit luoda kokonaan uudet tunnukset).
  3. Kirjauduttuasi Lehtiluukun palveluun, aktivoi Uusiouutiset -lehden tilauksesi tilaajatunnuksellasi = tilausnumerollasi. Tilausnumero löytyy laskulta ja printtilehden osoitekentästä.

 

Tässä ohjeet kotisivujen Tilaajalle -sisältöihin kirjautumiseen:

  1. Klikkaa vanhempaa digilehteä, Tilaajalle -artikkelia tai muuta kotisivujen sähköistä tilaajalle -sisältöä. Eteesi avautuu valkoinen laatikko.
  2. Paina Aloitus -painiketta. 
  3. Valitse Rekisteröidy –vaihtoehto (jos et ole rekisteröitynyt) ja täytä sähköpostiosoite, salasana (jonka voit jo tässä valita itsellesi sopivaksi) ja tilausnumerosi, joka löytyy laskusta tai printtilehden osoitekentästä.
  4. Mikäli artikkeli tai muu sisältö ei avaudu kirjautumisen jälkeen, palaa etusivulle ja klikkaa haluamaasi sisältöä uudestaan. 

Voit tarvittaessa tarkistaa tilausnumerosi tai pyytää lisäohjeita soittamalla asiakaspalveluumme, p.  050 549 6751 tai lähettämällä viestin sähköpostilla tilaukset@uusiouutiset.fi

Facebooktwitterlinkedin