Forssan seutu on teollisen kiertotalouden ja vastuullisuuden edelläkävijä

Forssan seutu on teollisen kiertotalouden ja vastuullisuuden edelläkävijä
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Suomen suurin ja kiinnostavin ESG-vastuullisuuden tapahtuma FRUSH järjestetään Forssan Kehräämöllä 24.-25.4.2024. Voit osallistua myös livestriimin välityksellä!

Forssan Kehräämö

FRUSH avaa tänä vuonna ESG-vastuullisuuden merkitystä ekosysteemeissä. Isojen yrityksien verkostoihin pääsee mukaan sitoutumalla kokonaisuudelle asetettuihin vastuullisuustavoitteisiin. Toimitusketjun on täytettävä yhteisesti asetetut vastuullisuustavoitteet yrityskoosta riippumatta”, toteaa Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Riikka Riihimäki.

Isot toimijat ovat edelläkävijöitä vastuullisuudessa, energiatehokkuudessa, päästöttömyydessä ja elinkaariajattelussa. Samaa edellytetään omalta alihankinta- ja yhteistyöverkostolta.

FRUSH nostaa keskusteluun ESG toimitusketjujen vaatimukset

Miten SSAB sitouttaa kumppaninsa ja alihankkijansa? Miten teknologiajohtaja ABB varmistaa asiakastyytyväisyyden? Mikä on Patrian tuotekehityksen kulmakiviä?

SSAB:n tehtaanjohtaja Anders Ek vahvistaa, että heidän arvoketjussaan ja ekosysteemissään on tilaa myös pienemmille tekijöille.

”Uskon, että ne pienetkin yritykset voivat menestyä, jotka näkevät vastuullisuuden potentiaalin ja ovat valmiita panostamaan siihen. On tärkeää uskoa muutokseen ja sitoutua siihen.”

”Meille fossiilivapaiden tuotteiden tekeminen on tuonut uusia markkinoita ja kansainvälisiä merkittäviä asiakkuuksia. Meidän kanssamme voi oppia, miten vihreä siirtymä tehdään.”

ABB:lla globaalina laatuvastaavana toimiva Raine Kuusisto kannustaa tekemään laadun ja vastuullisuuden puolesta työtä.

”ABB:n ekosysteemiin mukaan pääseminen edellyttää toimittajalta paljon työtä, mutta kun mukaan pääsee, ekosysteemi tarjoaa töitä ja pitää toimittajan kehityksen huipulla.”

https://www.frush.fi/
https://www.frush.fi/
QR Frush
Facebooktwitterlinkedin