Näkyvyyttä uusille liikeideoille FRUSH Startup-kilpailusta

FRUSH-ForssanKehraamo
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Miten pakkausjätettä voidaan vähentää? Miten kännyköiden elinkaarta voidaan pidentää? Mitä kaikkea voi jakaa omistamisen sijaan? Voiko hävikkiruokaa jakaa tehokkaammin? Mikä on ratkaisu ympäristöystävällisen liikkumiseen?

 

Kiertotalouden kasvuyritys- ja startuptapahtuma FRUSH haastaa yrityksiä ja opiskelijoita ratkaisemaan kiertotalouden haasteita ja esittelemään uusia innovatiivisia liiketoimintaideoita.

FRUSH Startup-kilpailu on hyvä paikka testata omaa ideaa ja saada palautetta ja sparrausta jatkon varalle.

 

”Kilpailuun osallistujat saavat omille ideoilleen näkyvyyttä, tehdä vaikutuksen verkostoihin ja rahoittajiin”, kutsuu kilpailun organisaattorina toimiva Anni Pajunen, Yritteliäs korkeakoulu, HAMK.

 

Kilpailun tuomaristo koostuu sijoittajista ja hallitusammattilaisista sekä kestävää tulevaisuutta edustavien yritysten toimitusjohtajista.

 

Kilpailuun osallistutaan kolmen minuutin pitchaus-videolla. Kilpailussa on sekä ammattilaissarja että opiskelijasarja. Kolme mielenkiintoisinta ideaa palkitaan palkintogaalassa 27.4.2022 ja voittajien videot esitellään yleisölle FRUSH 2022 -tapahtumassa 28.4.2022.

 

Näin voi osallistua

1. Tee max. 3 minuutin mittainen video, jolla pitchaat innovaatiosi.

 

2. Lähetä videosi FRUSH-kisaan viimeistään 11.3.2022 (opiskelijat) ja 31.3.2022 (yritykset). Yritykset: www.hamk.fi/frushcompetition-pro

Opiskelijat: www.hamk.fi/frushcompetition-student

 

Tapahtuman sivut: https://www.frush.fi/

Kilpailun sivut: https://www.frush.fi/frush/pitch-kisa/

Leanfil FRUSH-voittaja

FRUSH on Forssan Yrityskehitys Oy:n ja Hämeen ammattikorkeakoulun vuosittain järjestämä kiertotaloustapahtuma.

Seuraava tapahtuma järjestetään hybridinä 28.4.2022. Puhujia voi tulla kuuntelemaan paikan päälle Forssan Kehräämölle tai osallistua verkon välityksellä. Tapahtuman teemana on vastuullisuus ja puhujina mm. Arman Alizad, Tessa Clarke, Salla Aura ja Pekka Ketola.

 

Kuva: Elina Saarinen/ Uusiouutiset-lehti. FRUSH järjestetään Forssan Kehräämöllä sekä etäyhteyksin.

Kuva: Lassi Puhtimäki. Viime vuonna pitchauskilpailun voitti Leanfil Oy maailman ympäristöystävällisimmällä pussisuodattimella.

Facebooktwitterlinkedin