IFAT-messut tutkii vetyä kiertotaloudessa

Kuva: IFAT-messut järjestetään joka toinen vuosi Münchenissä.
Facebooktwitterlinkedin

Maailman johtava jätehuolto- ja ympäristöteknologioiden messutapahtuma IFAT pidetään 13.–17. toukokuuta Münchenissä Saksassa.

Jättimessut täyttävät taas 18 hallillista sekä suuren ulkonäyttelyalueen, kaikkiaan 260 000 neliötä. Messupaikat oli myyty loppuun jo noin vuosi ennen h-hetkeä. Kiertotalous ja jätehuolto täyttävät itäisimmät hallit, jätevesiyritykset puolestaan länsipuolen hallit.

Näytteilleasettajia on tulossa yli 50 maasta.

Kiertotalous teemana

Heti toisena messupäivänä, 14.5. pääteemana on kiertotalous. Kiertotalous on muutenkin vahvasti esillä tapahtumassa. Kiertotalouden teemakokonaisuus on tänä vuonna rakennettu ennätyslaajassa yhteistyössä. Mukana on esimerkiksi saksalaisia teollisuusaloja edustava BDI.

EU-päättäjät puhuvat green deal -ohjelman jatkosta keskiviikkona 15. toukokuuta. Torstai 16.5. on omistettu kriisinkestäville ja resilienteille kunnille. Viimeinen tapahtumapäivä, perjantai 17.5., johdattaa asumisen ja kaupunkirakentamisen tulevaisuuteen.

Messukävijät pääsevät myös kuulemaan lukuisia muita paneelikeskusteluja, asiantuntijaluentoja ja tietoiskuja sinisellä, oranssilla ja vihreällä ohjelmalavalla.

Tänä vuonna yksi messujen fokusalueista on vedyn rooli kiertotalouden toteuttamisessa. Tälle omistetaan messuilla oma yli viidensadan neliön spotlight-alueensa hallissa A4.

Kuva: IFAT-messut järjestetään joka toinen vuosi Münchenissä.

Facebooktwitterlinkedin