Hankkeen tulokset näkyviin!

Vuonna 2022 avautuu uusi, edullinen näkyvyysmahdollisuus toimijoille, jotka ovat saaneet hankkeelleen ympäristöministeriön ja/ tai EU:n Horisontti-, EAKR- tai Life IP -rahoitusta tai Business Finlandin kiertotalousrahoitusta:

1/8s mainos printtiin sekä Uusiouutisten verkkosivujen Yhteistyökumppaneilta-palstalle yhteishintaan vain 680 € 

Printtilehden mainokseen tulevat esim. hankekumppaneiden logot, rahoittajalogot sekä otsikko ja linkki Uusiouutisten verkkosivulle, jossa julkaistaan koko hankemainosteksti informatiivisena mainoksena kuvien ja logojen kera. Verkkosivujen infomainoksen teksti, kuvat ja logot tulevat valmiina asiakkaalta.

Kertokaa hankkeen etenemisestä useammassa lehden numerossa: Toisesta hankemainoksesta saatte -10% alennusta, kolmannesta -20%. Varaa kaikki kolme mainospaikkaa kerralla hintaan 1830 € !

Voitte myös kertoa hankkeesta Uusiouutisten Yhteistyökumppaneilta-palstan julkaisuna. Verkkosivujulkaisu maksaa vain 200 € /julkaisu ja siihen saa näkyville hankelogot, linkit ja haluamanne tekstit.

Kiertotalousalan lukijat saavat tietoa hankkeesta ja sen välituloksista sekä loppuraportin julkaisusta. Sähköiset infomainokset säilyvät lehden verkkosivuilla ja arkistossa ja niihin on helppo viitata linkittämällä, joten voitte viestiä rahoittajalle hankkeen saamasta näkyvyydestä. Printtilehden mainos puolestaan tulee näkyville myös Uusiouutisten digilehtiversioon, johon tulee aktiivilinkki verkkosivujen infomainokseen.

Katso esimerkkejä hankenäkyvyydestä:

Lapin ammattikorkeakoulun SER – Resurssiviisas Meri-Lappi -hanke kertoi hankekuulumisistaan Uusiouutisten printtiä ja sähköistä yhdistävällä mainospaketilla. Pakettiin kuului kokosivun infomainos printtilehdessä, sähköinen näkyvyys Uusiouutisten verkkosivujen Yhteistyökumppaneilta-sivulla sekä mainos Uusiouutisten uutiskirjeessä. Printtimainoksen kautta hanke sai näkyvyyttä ja jaettavan linkin myös Uusiouutisten digilehden kautta.

CircVol 6Aika -hanke ja ClenTurku kertoivat hanketuloksistaan sähköisen mainonnan paketilla, johon kuului infomainos  Uusiouutisten verkkosivujen Yhteistyökumppaneilta-sivulla sekä mainos Uusiouutisten uutiskirjeessä.

Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hanke kertoi Elonkierto-yhteisöpuutarhan perustamisesta sähköisellä mainospaketilla, johon kuului infomainos Uusiouutisten verkkosivujen Yhteistyökumppaneilta-sivulla sekä mainos Uusiouutisten uutiskirjeessä. Hankerahoittajien logot olivat kattavasti esillä.

 

Kysy lisää:

Myyntipäällikkö
Maria Niinivuori
045 1120 232
etunimi.sukunimi(at)uusiouutiset.fi

Myyntipäällikkö
Jaana Koivisto
040 770 3043
etunimi.sukunimi(at)uusiouutiset.fi

ilmoitukset(at)uusiouutiset.fi