Jätehuolto M. Helistölä laajenee yrityskaupoilla

Kuva: Adobe Stock. Kuljetusalan kaksi perinteistä yritystä päätyi samaan organisaatioon.
Facebooktwitterlinkedin

Jätehuolto M. Helistölä Oy on ostanut Kuljetusliike V. Laine Oy:n liiketoiminnan ja laajentaa kuljetuspalveluidensa tarjontaa.

Laitilalainen Jätehuolto M. Helistölä Oy on allekirjoittanut 3.5.2024 sopimuksen liiketoimintakaupasta Kuljetusliike V. Laine Oy:n kanssa.

Uudessakaupungissa toimivan yrityksen liiketoiminta siirtyi Helistölälle 20.5.2024. Kuljetusliikkeen toiminta jatkuu ennallaan ja työntekijät siirtyvät Helistölän palvelukseen.

”Tavoitteenamme oli, että asiakkaidemme palveleminen jatkuu mahdollisimman saumattomasti ja ilman, että asiakkaat välttämättä edes huomaavat muutosta. Siksi vanhat työntekijät ja yhteysnumerot säilyvät”, sanoo Heikki Laine Kuljetusliike V. Laineesta.

Pitkät perinteet

Jätehuolto M. Helistölä Oy on jätehuolto- ja kuljetusalalla toimiva laitilalainen perheyritys. Yritys työllistää tuoreen liiketoimintakaupan jälkeen noin 30 henkilöä.

”Laine on perinteikäs ja osaava yritys, joka on toiminut kuljetusalalla jo 70 vuoden ajan. Meillä Helistölässä on ollut jo ennestään samanlaista kappaletavaran kuljetustoimintaa kuin Laineellakin. Uskon, että pystymme tämän kaupan myötä kehittämään, monipuolistamaan ja tehostamaan kuljetuspalveluita entisestään yhdessä nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Jarno Helistölä.

Kuva: Adobe Stock. Kuljetusalan kaksi perinteistä yritystä päätyi samaan organisaatioon.

Facebooktwitterlinkedin