Kenelle sadan tuhannen euron ympäristöpalkinto? Ehdota Sininen pallo -voittajaa!

Kuva: Sofia Suokko. Vuonna 2023 Sininen pallo -palkinnon saivat Kamupakin perustajat Iida Miettinen, Karri Lehtonen ja Eero Heikkinen.
Facebooktwitterlinkedin

Onko tiedossasi henkilö tai ryhmä, joka omilla ratkaisuillaan vaikuttaa siihen, että ylikulutus vähenisi?

Mikä teko, hanke, tutkimus, teknologia tai sosiaalinen innovaatio on mielestäsi edistänyt sellaista yritystoimintaa, kulttuurista muutosta tai käyttäytymistä, joka tähtää planeetan rajoihin mahtuvaan elämään?

Ehdota Sininen pallo -ympäristöpalkinnon voittajaa!

Sininen pallo -ympäristöpalkinto myönnetään tulevaisuuden rakentajille ja toivon tekijöille. Palkinnon arvo on 100 000 euroa. Palkinnon rahoittavat TAH-säätiö, Maj ja Tor Nesslingin säätiö sekä Svenska litteratursällskapet i Finland tasaosuuksin.

Ilmoita ehdokas lomakkeella 15.6. mennessä!

Palkinnon saa taho, joka tarjoaa skaalautuvia tai monistettavia ratkaisuja ympäristökriisin kukistamiseen.

Palkinto korostaa ihmisten käyttäytymisen muutoksen merkitystä ympäristö- ja ilmastokysymyksissä. Se myönnetään ratkaisuille, jotka olemassaolollaan muuttavat kansalaisten käyttäytymistä.

Palkinto myönnetään suomalaisille organisaatioille, yrityksille tai yhdistyksille, tutkimusryhmille tai yksityishenkilöille.

Voit ilmoittaa oman ehdokkaasi sähköisellä lomakkeella viimeistään 15.6.2024. Voittaja julkistetaan 4.12.2024 järjestettävässä palkintojuhlassa Helsingissä. 

Vuodesta 2021 myönnetyn palkinnon ovat aiemmin voittaneet kasviproteiinien Härkiksen ja Nyhtökauran kehittäjät, kierrätystekstiileistä valmistettavan Infinna-kuidun kehittäjät sekä nouto- ja pikaruoka-alan kestävyyttä edistävän Kamupakin perustajat.

Kuva: Sofia Suokko. Vuonna 2023 Sininen pallo -palkinnon saivat Kamupakin perustajat Iida Miettinen, Karri Lehtonen ja Eero Heikkinen.

Facebooktwitterlinkedin