Maailman ensimmäinen kiertotaloudellisen tuotesuunnittelun ohjelma käyntiin Suomessa – Haussa on ”edelläkävijäyritysten edelläkävijäjoukko”

Circluar Design -lanseeraus

Viisikymmentä motivoitunutta suomalaisyritystä pääsee mukaan vuoden alussa käynnistyvään historialliseen Circular Design -valmennusohjelmaan. ”Tämä on ensimmäinen kerta globaalisti, että tämän tyyppinen kansallinen ohjelma polkaistaan käyntiin. Missään ei ole aikaisemmin ollut ohjelmaa, jonka kärkenä on nimenomaan kiertotalouden mukainen suunnittelu. Tähän pääsee mukaan edelläkävijöitten edelläkävijäjoukko!” Näin tiivisti kiertotalouden konsulttiyhtiö Ethican toinen perustaja Anne Raudaskoski Circular Design -ohjelman lanseeraustilaisuudessa Helsingin yliopiston Tiedekulmassa lokakuun alussa. Ohjelma kiinnostaa, sillä lanseeraustilaisuuteen oli ilmoittautunut 280 ihmistä. Circular Design -ohjelman valmentajajoukko on Suomen kärkikastia kiertotalousosaamisessa. Sitoutumista Maksuton ohjelma tarjoaa syvällistä ymmärrystä kiertotalouden mukaisen suunnittelun periaatteista ja käytännön ratkaisuista. Valmennusohjelma antaa mukaan valittaville yrityksille etulyöntiaseman valmistautua muutoksiin, joita on jo tapahtumassa lainsäädännössä ja yritysten toimintaympäristöissä. Yritykset saivat hakea ohjelmaan  13. lokakuuta saakka. Ohjelmaan osallistuvilta yrityksiltä toivotaan vahvaa sitoutumista vuoden mittaiseen ohjelmaan sekä jotakin omakohtaista, kiertotalouteen liittyvää tutkimus- ja kehityskohdetta, jonka eteen yrityksellä on halua ja resursseja tehdä töitä valmennuksen eri moduuleiden välissäkin. Valmennukseen kuuluu kaksi raidetta, joista toinen on suunnattu...

Tilaa Uusiouutiset-lehden digitunnukset kestotilauksena! Saat henkilökohtaiset tunnukset kaikkeen Uusiouutisten digisisältöön, kuten uutiskirjeen vain tilaajille -uutisiin, verkkoartikkeleihin ja Uusiouutisten näköislehteen sekä pääsyn sähköiseen arkistoon. HUOM: Kiertotalouden erikoislehti on hyvä ammatillisen osaamisen kehittämisen väline, joten voit pyytää tilausta myös työnantajaltasi.

Tilaa tunnukset