Nesteeltä vastuullisempia voiteluöljyjä – puolet raaka-aineista uusiutuvia

Nesteen voiteluöljyjä myydään mm. traktoreihin.
Facebooktwitterlinkedin

Neste tuo markkinoille uuden voiteluainetuoteperheen, jonka valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia tai uudelleenjalostettuja perusöljyjä.

Neste ReNew -nimiseen tuoteperheeseen kuuluu moottoriöljyt henkilö- ja pakettiautojen bensiini- ja dieselmoottoreihin ja hybridikäyttöön, traktoreiden yleisöljy sekä maatalouden ja työkoneiden tarpeisiin tarkoitetut hydrauliöljyt.

Uusiutuvan osuus vähintään 60%

Uusiutuvista perusöljyistä valmistetuissa tuotteissa uusiutuvaa sisältöä on perusöljyissä vähintään 60 prosenttia. Lopputuotteesta uusiutuvaa ainesta on lähes 50 prosenttia.

“Voiteluaineilla on rooli hiilijalanjäljen pienentämisessä. Uudet Neste ReNew -voiteluaineet ovat niin sanottu drop in -ratkaisu”, kertoo Nesteen Suomen yritysasiakasmyynnistä vastaava johtaja Joni Pihlström.

“Neste ReNew -voiteluaineilla voi korvata useimmat vastaavan suorituskyvyn tuotteet, mikä tekee näiden vastuullisempien vaihtoehtojen käyttöönotosta helppoa.”

Nesteen nykyiset voitelutuotteet kattavat erilaiset kevyiden ajoneuvojen moottoriöljyt, raskaan kaluston ja maatalouden moottoriöljyt, hydrauliöljyt, teollisuuden voiteluaineet sekä voitelurasvat. Uudet Neste ReNew -aineet tulevat myyntiin kevään aikana.

Teksti: Päivi Ikonen/ Kemiamedia.fi

Kuva: Neste. Muun muassa traktoriin voi valita vastuullisemman voiteluaineen jo tulevalla satokaudella.

Facebooktwitterlinkedin