Neste osti jäterasvan keräysyrityksen Yhdysvalloista

Neste osti rasvankeräysyrityksen
Facebooktwitterlinkedin

Neste on vienyt päätökseen kaupan, jolla se osti käytetyn paistorasvan keräys- ja hankintaliiketoiminnan yhdysvaltalaiselta Crimson Renewable Energy Holdings LLC:ltä.

LLC on alalla USA:n länsirannikon johtava toimija. Kauppaan kuuluvat paistorasvan keräys, logistiikka ja varastointi Kaliforniassa, Oregonissa ja Washingtonissa sekä rasvan käsittelylaitos Oregonin Salemissa.

Nesteellä on Kaliforniassa myös uusiutuvaa dieseliä tuottava yhteisyritys.

”Tämän yritysoston toteutuminen on tärkeä askel Nesteen uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen kasvattamisessa strategiamme mukaisesti”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Matti Lehmus.

“Vahvistamme kaupan myötä läsnäoloamme ja toimintaamme Yhdysvalloissa ja maan länsirannikolla, joka on meille tärkeä markkina asiakkaidemme palvelemisessa.”

Uusiutuvia lentopolttoaineita

Yrityskauppa vahvistaa myös Nesteen globaalia raaka-aineiden hankintaa ja tukee suomalaisyhtiön tavoitetta palvella asiakkaita uusiutuvien tuotteiden kysynnän kasvaessa maailmanlaajuisesti.

Neste on maailman johtava uusiutuvan dieselin ja uusiutuvan lentopolttoaineen tuottaja.

Teksti: Päivi Ikonen/ Kemiamedia.fi

Kuva: Neste. Neste jalostaa käytetystä paistorasvasta ja muista jätteistä ja tähteistä raaka-aineita, joista valmistetaan uusiutuvia polttoaineita sekä muoveja ja muita materiaaleja.

Facebooktwitterlinkedin