Nykyaikaista materiaalivirtojen hallintaa kiertotalouteen

Facebooktwitterlinkedin

ONCE by Pinja

Nykyaikaista materiaalivirtojen hallintaa kiertotalouteen:

Once® by Pinja – Reaaliaikainen materiaalivirtojen hallinta- ja raportointijärjestelmä kiertotalousalan toimijoille

Uudet jätelait tulevat – miten selvitä uusista raportointivaatimuksista? Tympiikö ainainen Excel-raportin vääntäminen? Tieto ja luvut hajallaan eri järjestelmissä?

 

Suomessa kehitetyllä Once by Pinja -järjestelmällä voit hallita kiertotalouden materiaalivirtoja reaaliaikaisesti yhdellä järjestelmällä. Materiaalivirtojen hallinta, seuranta ja raportointi tarkentuvat ja nopeutuvat, ja Excelien käyttö ja manuaalinen työ vähenevät – eli säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Once-järjestelmässä tieto täydentyy koko materiaalien toimitusketjun varrella ja on tarvittaessa kaikkien toimitusketjun osapuolien käytettävissä ajantasaisesti.

Once on paljon muutakin kuin vaakajärjestelmä: Oncella voit hallita laitoksen kaikki tulevat ja lähtevät materiaalivirrat sopimuksista tilauksiin ja laskutusaineistojen luomiseen, vastaanotto- ja lastaustoimintoihin, varastotaseiden hallintaan sekä raportointiin. Voit luottaa siihen, että materiaalien alkuperä- ja jäljitettävyystiedot säilyvät koko käsittelyketjussa. Oncella voit luoda automaattisesti mm. laskutusaineistot, kuorma-, varasto- ja ympäristöraportit reaaliaikaiseen tietoon perustuen.

Once sisältää lisäksi kymmeniä muita toimintoja, joista voit valita yrityksenne prosesseihin parhaiten sopiva toiminnot.

Oncella hallitaan nykyaikaisesti materiaalivirtoja jo yhteensä yli 300:ssa laitoksessa – mukaan lukien jätehuoltoyhtiöissä, materiaalien kierrätyksessä, biokaasulaitoksissa, jätteenpolttolaitoksissa ja biopolttoaineiden tuotannossa Suomessa ja muualla Euroopassa.

Pinja on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa asiakkaan tueksi lähes 500 asiantuntijan osaamisen, yli 30 vuoden kokemuksen toimitusketjun hallinnasta, kattavan käyttäjä- ja tuotetuen, ja osaavan helpdesk-palvelun.

 

Lue, miten Oulun Energia hyödyntää Oncea materiaalivirtojen hallintaan ja raportointiin waste-to-energy- ja kiertotaloustoiminnoissa: https://www.pinja.com/menestystarinat/oulun-energia-2/

 

Katso lisää: www.pinja.com

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Facebooktwitterlinkedin