Tarasten Kiertotalousalue Oy haki projektijohtajaa/ toimitusjohtajaa

Facebooktwitterlinkedin

Tarasten Kiertotalousalue Oy on rakenteilla oleva, valtakunnallisesti merkittävä kiertotalouden keskittymä, jonka sijainti ja liikennöintiyhteydet ovat ensiluokkaiset Pirkanmaan kasvualueella, Kangasalla Tampereen kupeessa. Alueen välittömässä läheisyydessä toimii myös jo ennestään huomattavia kiertotalouden toimijoita.  Alueella on parhaillaan suunnittelussa Ympäristövaikutusten arviointiprosessi (YVA), joka toimii pohjana ympäristölupaa edellyttäville kiertotalouden liiketoiminnoille. YVA ja valmis asemakaava mahdollistavatkin jatkossa alueelle niin teollisten toimijoiden kuin vaativien ympäristöluvallisten kiertotaloustoimintojenkin sijoittumisen. Tarasten Kiertotalousalue Oy:n omistajina toimivat Suomen Erityisjäte Oy (60 %) ja kiertotalousaluetta viisi vuotta rakentanut ja kehittänyt Harri Oesch (40 %).

Toimintamme siirtyessä seuraavaan vaiheeseen haimme

PROJEKTIJOHTAJAA / TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan alueen rakentamisesta, hallinnoinnista ja palveluiden myynnistä.

Sinulla on kiertotalouden, maanrakennuksen ja/tai vaativien projektien johtamisen tulosvastuullisten roolien parissa hankittua kokemusta. Ymmärrät verkostoitumisen merkityksen ja olet tottunut toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin eri alojen asiantuntijoiden, viranomaisten kuin kaupallisten toimijoidenkin kanssa.

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden olla luomassa Suomessa ennennäkemätöntä kiertotalouden keskittymää.

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Erityisjäte Oy:n toimitusjohtaja Jukka Manskinen, puh. 040 661 2858, LHJ Group Oy:n toimitusjohtaja Immo Sundholm, puh. 050 553 0709, Tarasten Kiertotalous Oy:n vt. toimitusjohtaja Harri Oesch, puh. 050 557 1023 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 20.2.2019 mennessä. HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Facebooktwitterlinkedin