Tunnista näkymätön arvo

Facebooktwitterlinkedin

Kaupallinen yhteistyö

 

Monille tulee yllätyksenä, että merkityksettömiltä ja ehkä kalliiltakin vaikuttavat jätteet voivat olla tuottoisia. Jätteiden arvon voi saada nousuun tehokkaammalla lajittelulla, mutta joskus tarvitaan asiantuntijoiden analyysia koko tuotantoprosessista, muistuttaa Stena Recycling.

 

JÄTTEISTÄ UUSIA ARVOJA

Kaikenlainen hävikkimateriaali on resurssi, joka kannattaa ja pitää kierrättää – yhä uudelleen. Tuotantolaitokset voivat hallita jätemääriä, minimoida riskejä ja parantaa tehokkuutta optimoimalla resurssienhallintaa.

Stena Recyclingin asiantuntijat löytävät usein asiakkaiden jäännösmateriaaleista uusia arvoja. Voimme nostaa kierrätysastetta edistyneen kierrätysprosessimme avulla ja saada näin puhtaampaa materiaalia ketjun seuraavaan vaiheeseen.

KIERRÄTYSRATKAISUT

Haluamme luoda asiakkaidemme toiminnasta kestävämpää ja kannattavampaa sekä edistää kiertotaloutta. Me muutamme jätteiden arvon näkyväksi!

 

Autamme asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Analysointi

Materiaalikäsittelyn ja sen tarpeiden ja haasteiden inventointi.

  • Oikeat valinnat

Koulutus ja motivointi, oikea lajittelu, järjestyksen luominen ja lainsäädännön noudattaminen.

  • Kehitys

Jätteidenkäsittelyn optimointi, raportit materiaalivirroista, kierrätysasteen seuranta, uusien ja parempien ratkaisujen löytäminen.

 

PÄÄSY MAAILMANMARKKINOILLE

Konsernimme kierrättää yli kuusi miljoonaa tonnia materiaalia joka vuosi. Suurten volyymien ansiosta olemme luotettava kierrätetyn raaka-aineen toimittaja. Teemme yhteistyötä yli 400 terästehtaan, valimon, sulaton, paperitehtaan ja raaka-aineostajan kanssa ympäri maailmaa. Me varmistamme menekin materiaaleillesi.

 

It starts here.

 

Lue lisää: https://www.stenarecycling.fi/

 

Kaupallinen yhteistyö: MAINOS

Facebooktwitterlinkedin