Vielä ehtii mukaan kasvupolulle

Facebooktwitterlinkedin

3.5.2016

Ilmoittautuminen Suomen suurimpaan yritysten kasvun sparrauskisaan onnistuu vielä. Kiertotalouden Kasvupolku® -kilpailun viimeinen hakupäivä on huomenna keskiviikkona 4.5.2016.

Kisaan etsitään yrityksiä, jotka tarjoavat ratkaisuja materiaalien ja tuotteiden uusiokäyttöön, jalostamiseen tai lisäarvontuottamiseen.

Kisaan hakeneista 15 kasvupotentiaalisinta yritystä saa kasvun mylläreinä toimivilta yritysammattilaisilta maksutonta sparrausta liikeidean ja yritystoiminnan parantamiseen. Kaikki kasvupolun sparrauskeskustelut ovat täysin luottamuksellisia.

Kasvu Open -sparrauskisoja on järjestetty vuodesta 2011 lähtien. Nyt pidetään ensimmäinen Kiertotalouden Kasvupolku®. Aikaisemmin kasvupolkuja on järjestetty esimerkiksi biotaloudesta.

Viime vuonna kasvupolulle osallistuneen ControlThings Oy:n Kristian Bäckström kertoi kasvupolun starttitapahtumassa huhtikuussa, että yritys sai kasvupolulta paljon hyviä kontakteja.

”Koko prosessi pakotti kirkastamaan bisnesajattelua. Olemme happotestanneet ajatuksiamme mylläreiden kanssa ja saaneet asiakaspinnasta arvokasta palautetta”, Bäckström sanoo.

Kiertotalouteen keskittyvän kasvupolun kumppaneina toimivat Suez, EIT Raw Materials, Motiva, FISS, Jyväskylän yliopisto ja Uusiouutiset-lehti.

”Etsimme kasvupolulta kumppaneita kehittämään liiketoimintaa. Haemme myös innovaatioita syntypaikkalajitteluun ja jätelogistiikkaan sekä uutta teknologiaa jätteiden käsittelyyn ja uusia hyödyntämistapoja etenkin muoville, kuiduille ja tekstiileille”, kertoo liiketoimintajohtaja Kimmo Käenmäki Suezilta.

Facebooktwitterlinkedin