Vuokrakone toi joustavuutta

Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Jätteenkäsittely-yritykset ovat huomanneet Tana Rental -vuokrauspalvelun edut.

 

Ympäristöyritys Delete on huomannut koronakevään aikana tehneensä hyvän valinnan. Viime syksynä yritys mietti, ostaisiko se uuden repijän energia- ja rakennusjätteen, puujätteen sekä erikoismateriaalien kuten teollisuusviirojen ja kumierien murskaamiseen.

Yritys päätyi kuitenkin vuokraamaan TANA Shark 440DTEco -repijän kotimaisen jätteenkäsittely-yhtiö Tanan uudesta Tana Rental -vuokrauspalvelusta.

Tana Rental Oy on Tana Oy:n tytäryhtiö ja toimii Suomessa TANA-koneiden maahantuojana sekä vuokraajana.

”Vuokrasimme repijää syksyllä aluksi muutamissa lyhyemmissä, 2–3 viikon jaksoissa. Testasimme, miten kone toimii halutussa tehtävässä. Tammikuussa otimme koneen vuokralle pitempiaikaiseen käyttöön”, Deleten materiaalipäällikkö Jani Lankila kertoo.

 

Reagointikykyä

 

Maaliskuussa koronavirus mullisti maailman. Pandemia vähensi myös rakentamis- ja purkutöitä.

”On ilman muuta riski, että jätemateriaaleja ei tulekaan ennakoituja määriä murskattavaksi. Oli hyvä valinta vuokrata repijä sen sijaan, että joutuisimme nyt maksamaan pois omaa konetta.

Vuokrapalvelu on tuonut meille joustavuutta ja antanut mahdollisuuden reagoida nopeasti muuttuvaan tilanteeseen”, Lankila tiivistää.

Delete on käyttänyt TANA Sharkia Etelä-Suomen alueella. Tela-alustainen mobiilikone on viety aina tarpeen mukaan kohteeseen. Repijä on voitu ajaa kasan viereen ja murskata sillä pieniä määriä erikoismateriaaleja vaikkapa yhden päivän työnä. Sopimukseen kuuluu, että Deletellä on vuokrajakson päätteeksi mahdollisuus halutessaan lunastaa repijä itselle.

Hyvä huoltopalvelu

 

Lankila on ollut tyytyväinen kotimaisen toimittajan huolto- ja varaosapalveluihin sekä nopeaan palveluun:

”Kun olemme tarvinneet vaikkapa teräkiinnikkeitä, varaosia ei tarvitse tilata Saksasta. Ne tulevat Keski-Suomesta saman tien, viimeistään seuraavaksi aamuksi. Myös huoltomies on päässyt paikalle jopa samana päivänä”, Lankila kiittelee.

Delete on saanut Tana Rentalin kautta keskitetysti apua muihinkin jätteenkäsittelylaitetarpeisiinsa.

Palvelun kautta voi vuokrata repijöitä, rumpu- ja kiekkoseuloja, tuuliseuloja sekä kumppaniverkoston kautta muitakin laitteita.

 

Palvelun suosio kaksinkertaistui

 

Tana Rental Oy:n asiakkuuspäällikkö Jaakko Kouhia ja markkinointipäällikkö Kirsi Ahonen kertovat, että vuosi sitten käynnistynyt Tana Rental -vuokrauspalvelu on otettu hyvin vastaan.

Palvelun suosio kaksinkertaistui ja konekanta moninkertaistui alle vuodessa.

”Nopea reagointi ja joustavuus ovat selviä asiakasetuja. Kun vaikkapa asiakkaan oma laite on hajonnut, olemme päässeet pelastamaan asiakkaan pulasta nopealla vasteajalla.”

Kouhian mukaan korona on lisännyt vuokrakoneiden kysyntää. Palvelu on asiakkaalle huoleton ja vaivaton:

”Kannamme asiakkaan puolesta riskin keskitetysti. Meillä on myös huolto, takuut ja vakuudet. Asiakas voi luottaa siihen, että hän saa aina toimivan koneen.”

Lisätietoa: www.tana.fi

https://www.tana.fi/fin/sales-service/tanarental

marketing@tana.fi

jaakko.kouhia@tana.fi

 

MAINOS

Facebooktwitterlinkedin