Alan ykköstapahtuma järjestetään jälleen livenä – nähdään Jätehuoltopäivillä!

JHY logo
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Jätehuoltoyhdistys toivottaa kaikki tervetulleeksi Jätehuoltopäiville Ouluun 6.-7.10.2021

Jenni RahkonenJohanna Alakerttula

 

Tiesitkö, että Jätehuoltopäivien historia on niin pitkä, että tänä vuonna kyseessä ovat jo 35. Jätehuoltopäivät? Vuosien saatossa Jätehuoltopäivistä on muodostunut alan osaajien tärkeä verkostoitumistapahtuma, joka tuo yhteen yritykset, start-upit, julkisen sektorin toimijat, alan tutkimuksen ja koulutuksen sekä tietysti kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet.

Tänä vuonna Jätehuoltopäivät järjestetään ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana, eli tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Livetapahtuma järjestetään Oulun teatterissa, jossa yrityksille ja muille yhteistyökumppaneille on tarjolla tuttuun tapaan hyvin sijoitettuja ständipaikkoja. Lisäksi on jaossa ilmaisia pääsylippuja opiskelijoille – huipputilaisuus tutustua alan konkareihin ja saada jalkaa oven väliin! Jos kumppanuus tai opiskelijaosallistuminen kiinnostaa, löydät lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta.

Jätehuolto on kovassa nosteessa, koska alalla tapahtuu paljon kiinnostavaa kehitystä juuri nyt. Kansallinen jätelainsäädäntö on muutoksessa, minkä myötä erilliskeräysvelvoitteita tiukennetaan. Tekstiilien keräys ja kierrätys ovat saaneet lentävän lähdön. Kuumia aiheita ovat myös muovien kierrätys sekä SUP-direktiivi.

Jätehuoltopäivillä kuullaan kaikista näistä aiheista esitykset monen muun ajankohtaisen teeman lisäksi. Kun Oulussa ollaan, pääsemme myös tutustumaan paikallisten jätealan yritysten sekä sataman pilottihankkeen kuulumisiin. Ohjelmaan sisältyy myös perinteisesti ekskursio, joka suuntaa tällä kertaa Kiertokaari Oy:n Ruskon jätekeskukseen. Päivät huipentaa kaikkien kovasti odottama illallinen.

Jätehuolto tarjoaa loputtomasti uusia mahdollisuuksia, ja siksi on tärkeää katsoa yhdessä tulevaisuuteen. Jätehuoltopäivät tarjoavatkin loistavan alustan keskusteluille ja kohtaamisille kasvokkain.

Noudatamme viranomaisten koronasuosituksia ja -ohjeistuksia ja Jätehuoltopäivien järjestelyissä tehdään kaikki toimenpiteet, joiden avulla varmistetaan osallistujien turvallisuus.

Toivottavasti tapaamme Oulussa!

JENNI RAHKONEN & JOHANNA ALAKERTTULA

www.jatehuoltopaivat.fi

Facebooktwitterlinkedin