Antti Ranta on vuoden jätteenkuljettaja

Antti Ranta
Facebooktwitterlinkedin

4.3.2014

Lopen Jätehuolto Timo Ranta Tmi:n Antti Ranta on valittu vuoden 2013 jätteenkuljettajaksi Kiertokapulan alueella.

Valinnan teki Kiertokapulan jätteenkäsittelyalueiden asiakaspalveluhenkilöstö.

”Antin kanssa asioidessa on sellainen tunne, että asiakas on kuljettajalle ja yritykselle tärkeä. Lisäksi Antti on aina käytökseltään ystävällinen ja asiallinen”, summaa Hyvinkäällä Kiertokapulan vaa’alla työskentelevä Johanna Ihatsu.

”Hienolta tuntuu, että meitä pienyrityksiä ja kuljettajia muistetaan”, Antti Ranta kiitteli. Hän on työskennellyt Lopen Jätehuollon perheyrityksessä pienestä saakka.

”Tämä on isän firma, joten näitä hommia on tullut opeteltua pienestä asti ja kesätöissä. Olen ajanut kuljetuksia nyt 12 vuotta”, Ranta laskee.

Yrityksen palveluihin kuuluvat yhdyskuntajätteen keräys, erilaiset siirtolavakuljetukset, loka-autotyöt, koneiden kuljetus sekä metalliromun ja muun tavaran kuljetus.

”Isä ajaa yhtä autoa, minä yhtä, äiti hoitaa konttorilla laskutuspuolen ja paperityöt, ja sitten meillä on kaksi vierasta kuljettajaa. Autoja on viisi”, Ranta kertoo.

Kiertokapulan vaakatyöntekijä Johanna Ihatsu antaa Rannalle tunnustusta myös huolellisista siirtoasiakirjoista: ”Siirtoasiakirjat ovat kunnossa ja kuormien purku sujuu moitteetta”, Ihatsu sanoo.

Rannan mukaan siirtoasiakirjojen käyttöönotto on helpottanut työtä.

”Aluksi se oli hankalaa, mutta kun pääsi ideasta jyvälle, siirtoasiakirja on helpottanut työtä. Pysyy ajan tasalla, mistä mikäkin lava on haettu, eikä tule sekaannuksia. Liitän asiakirjan aina punnituslappuun, niin tiedot voi tarkistaa ja laskukin menee oikeaan paikkaan.”

Kiertokapula jakoi kunniamaininnan nyt 12. kertaa. Kiertokapula haluaa kannustaa kunniamaininnalla jätteenkuljettajien ammattiryhmää heidän tärkeässä työssään.

Facebooktwitterlinkedin