Koronarajoitukset siirtävät alan suurtapahtumia – PulPaper-messut pidetään tuttuun tapaan kesäkuussa

ChemBio
Facebooktwitterlinkedin

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper 2022 on siirretty koronarajoitusten vuoksi maaliskuulta kesäkuulle.

Samoin kemian ja bioalan suurtapahtuma ChemBio Finland 2022 on päätetty siirtää maaliskuusta alkukesään.

Tapahtumat järjestetään Messukeskuksessa Helsingin Pasilassa.

Päätöksen tekivät yhdessä Messukeskus ja tapahtuman taustayhteisöt Kemian Seurat, Suomen Bioteollisuus ry ja Kemianteollisuus ry.

Uuden aikataulumuutoksen syynä on, että kansainvälisten tapahtumien toteuttaminen on koronarajoitusten takia yhä haastavaa. Monissa yrityksissä on vielä alkukeväästä voimassa matkustuskielto.

ChemBio Finland -tapahtuma oli alun perin määrä järjestää keväällä 2021. Koronatilanteen takia tuolloin toteutui ainoastaan virtuaalinen ennakkotilaisuus, ja fyysinen kohtaaminen siirtyi maaliskuun lopulle 2022.

Maaliskuulta kesäkuulle siirtyy myös Helsinki Chemicals Forum 2022.

Kolmipäiväinen PulPaper järjestetään 7.–9. kesäkuuta. Kaksipäiväiset ChemBio sekä HCF-foorumi järjestetään 8.–9. kesäkuuta.

”Uskomme, että kesäkuun alussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin, ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat”, sanoo liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Helsinki Chemicals Forum ja PulPaper on aiemminkin pidetty kesäkuussa, joten ajankohta on niiden osallistujille ennestään tuttu.

 

Teksti: Päivi Ikonen/ Kemia-lehti.

Kuva: Messukeskus. ChemBio Finland -tapahtuma käsittää perinteiseen tapaan kemian ja laboratorioalan näyttelyn sekä kattavan seminaari- ja luento-osuuden.

Facebooktwitterlinkedin