Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, osa 3

C3C
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita.

Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, Syy n:o 3:

Kestävyys ja paloturvallisuus

C3C-järjestelmä on kestävä ja paloturvallinen.

C3C-moduulit ovat markkinoiden massiivisimmat ja siitä on hyötyä monella tavalla. Massiivinen rakenne toimii perustuksena yläpuolisille rakenteille, ottaa vastaan esim. työkoneista aiheutuvia törmäyskuormia ja kestää maanpaineen sekä mahdollisen sisäpuolisen läjitysmateriaalin aiheuttaman kuorman. Siilorakenteissa raskailla kiviaineksilla läjityskorkeus voi olla jopa 4 metriä.

Betoni on materiaalina kestävä ja pitkäikäinen. Mikäli kohteessa on erityisvaatimuksia, niin ne voidaan ottaa huomioon käytettävän betonin laadussa. Betonin ominaisuuksista voidaan kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi sen käyttöikään, suolarasituksen kestoon ja puristuslujuuteen.

Betoni on käytännössä palamaton materiaali. Massiivisella betonirakenteella voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi materiaalisiiloissa paloa rajaavia osastoja ja siten estää suuremmat vahingot. Häradsuddenissa, vain 9 kilometrin päässä Norrköpingin keskustasta, syttyi laaja tulipalo. C3C-moduulit rajasivat palon tehokkaasti ja estivät laajemmat tuhot.

Valitse C3C-moduuli, se kestävä ja paloturvallinen!

Huomaathan, että C3C suunnittelee veloituksetta moduulirakenteen puolestasi!

Kaikki sarjassa julkaistut jutut löydät osoitteesta: www.c3c.fi/blogi

Lisätietoja: www.c3c.fi

C3C

Facebooktwitterlinkedin