Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, osa 1

Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita.

Syy n:o 1 – Ekologisuus:

C3C-moduulit valmistetaan kierrätysbetonista tai projektikohtaisesti erikseen määritellystä betonista.

Yleensä betoniasemalle palautettua betonia ei pystytä hyödyntämään sellaisenaan, vaan se menee erilaisiin jätekasoihin. Myöhemmin betoni murskataan ja murske voidaan siirtää hyödynnettäväksi.

Murskaus kuluttaa paljon energiaa ja aiheuttaa merkittävästi muita kustannuksia. Vaikka murske hyödynnetään muualla, niin tässä vaiheessa saatu rahallinen hyöty ei riitä kattamaan aiheutuneita työ-, siirto- ja energiakustannuksia. Energia- ja tulovirrat ovat siis negatiivisia.

Palautusbetonin hyödyntäminen C3C-moduulien valmistuksessa tapahtuu helposti ja nopeasti. Energia- ja työkustannukset ovat hyvin pienet suhteessa saavutettuun hyötyyn. Näin ylijäämäbetoni saa uuden elämän C3C-moduulien muodossa.

Mikäli kohteessa tarvitaan projektikohtaisesti valmistettuja moduuleita, nekin voidaan valmistaa ekologisesti. Betonin laatu määritellään kohteen vaatimusten mukaisesti ja valmistuksessa hyödynnetään nykyaikaista vähäpäästöistä teknologiaa. Tällaiset kappaleet voidaan valmistaa tuotannossa muiden töiden ohessa. Tällöin syntyy säästöä myös työ- ja materiaalikustannuksissa.

Valitse C3C-moduuli, se on ekologinen!

Huomaathan, että C3C suunnittelee veloituksetta moduulirakenteen puolestasi!

Kaikki sarjassa julkaistut jutut löydät osoitteesta: www.c3c.fi/blogi

Lisätietoja: www.c3c.fi

C3C

Facebooktwitterlinkedin