Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, osa 6

C3C
Facebooktwitterlinkedin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Olemme aikaisemmin julkaisseet otsikon mukaisesti kuusi hyvää syytä valita C3C-moduulit.

Ne ovat: 1. Ekologisuus, 2. Nopeus ja helppous, 3. Kestävyys ja paloturvallisuus,  4. Monipuoliset käyttökohteet, 5. Rakenteen purkaminen ja muunneltavuus,

6. Kustannustehokkuus

Tässä sarjassa perehdymme järjestyksessä kaikkiin esitettyihin perusteisiin.

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita.

 

Syy nro 6: Kustannustehokkuus

C3C-järjestelmä on kustannustehokas tapa rakentaa.

Kustannustehokkaassa rakentamisessa on monta seikkaa, mitkä kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi seinän neliöhinta kertoo vain osan totuudesta. Suunnittelukustannukset pysyvät maltillisina, koska C3C suunnittelee moduulirakenteen puolestasi. Kun rakennat C3C-moduuleilla, niin erillistä perustusta ei tarvita. Rakenteelle riittää kantava maapohja, tai asennuksen voi suorittaa vaikka valmiille asfalttipinnalle. Asennus on nopeaa ja työkustannukset pienenevät, koska C3C-moduulit toimitetaan asennettuina. Rakennetta ei tarvitse saumata, tai valaa, mikä omalta osaltaan vaikuttaa kustannuksiin materiaalien ja työn osalta. Rakennetta ei myöskään tarvitse liittää valamalla pohjalaattaan, kuten esimerkiksi L-elementeillä voidaan joutua tekemään. Asennustavasta johtuen asennustelineiden tarve jää yleensä kokonaan pois. Moduulijärjestelmä on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen, eikä esimerkiksi tuoreen betonin sitoutumisaikaa tarvitse huomioida.

 

Valitse C3C-moduuli, se on kustannustehokas!

Huomaathan, että C3C suunnittelee veloituksetta moduulirakenteen puolestasi!

Kaikki sarjassa julkaistut jutut löydät osoitteesta: www.c3c.fi/blogi

Lisätietoja: www.c3c.fi

Facebooktwitterlinkedin