Mediamyyjä, tule meille töihin!

Facebooktwitterlinkedin

Arvostetut erikoislehdet Uusiouutiset ja Kemia-lehti ovat alansa kotimaisia kärkijulkaisuja. Lehtiperheeseen kuuluu myös työhyvinvoinnin erikoislehti Työ Terveys Turvallisuus.
Haemme nyt energisen tiimimme vahvistukseksi
yhtä kokoaikaista tai kahta osa-aikaista

REIPASTA JA AHKERAA MEDIAMYYJÄÄ 

Tehtäviisi kuuluu mainosmyynti ja -markkinointi printtilehtiin ja lehtiemme sähköisiin kanaviin. Työskentelet itsenäisenä yrittäjänä ja teet tiivistä yhteistyötä toimituksen ja asiakkaidemme kanssa.

Etsimme pitkäjänteistä sitoutujaa.
Olet aktiivinen, aikaansaava, huolellinen ja palveleva. Olet kotonasi myyntityössä ja osaat toimia järjestelmällisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Voit olla jo ansioitunut myyjä tai alalle innokkaasti haluava – asenteesi merkitsee ikää ja kokemusta enemmän.

Voit työskennellä omassa kotitoimistossasi tai yrityksessäsi missä päin Suomea hyvänsä. Tarjoamme sinulle innostavan ja vastuullisen tehtäväkentän, kannustavan palkkiojärjestelmän ja laadukkaat kontaktirekisterit. Palkkiosi on provisio- ja bonusperustainen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:
Leena Joutsen, Kempulssi Oy:n toimitusjohtaja ja Kemia-lehden päätoimittaja, puh. 040 577 8850, leena.joutsen@kemia-lehti.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23. syyskuuta mennessä Leena Joutsenelle. Kerro meille taustastasi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi tehtävä kiinnostaa sinua.

Lue kotisivuiltamme lisää Kemia-lehden ja Uusiouutisten kanavista ja kohderyhmistä.

P.S. Tunnetko palveluhenkisen myyntitykin?
Vinkkaa hänelle tehtävästä! Palkitsemme sopimukseen johtaneen vinkin antajan S-ryhmän lahjakortilla, arvo 200 euroa!

Facebooktwitterlinkedin