Tule myyntipäälliköksi Uusiouutisiin!

Facebooktwitterlinkedin

2.2.2016

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset etsii myyntipäällikköä Uusiouutiset-lehden printtiversion ja sähköisten kanavien ilmoitusmyyntiin.

Odotamme sinulta kokemusta myyntitehtävistä, erityisesti lehti-ilmoitusten ja verkkomainonnan myynnistä. Odotamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja innostunutta otetta.

Tarjoamme tilaisuuden päästä seuraamaan vauhdikkaasti kehittyvää ympäristö-, cleantech-, jätehuolto- ja kiertotalousalaa aitiopaikalta ja tukemaan alan yrityksiä ja organisaatioita näiden markkinoinnissa, viestinnässä ja kasvussa. Pääset myös vaikuttamaan Uusiouutiset-lehden ja sähköisten kanaviemme uudistumiseen ja kehittymiseen.

Saat meiltä perehdytyksen ja työkalut tehtäviisi. Tarvitset työssä ystävällistä ja palvelualtista asennetta, ahkeruutta sekä taitoa käyttää tavallisimpia sähköposti- ja CRM-ohjelmia.

Asiakaskontaktit otetaan pitkälti puhelimitse ja sähköpostitse, joten työtä on mahdollista tehdä etänä esimerkiksi kotoa käsin. Tukenasi on lehtitalomme Kempulssi Oy:n verkosto, joka työskentelee sujuvasti etäyhteyksien kautta.

Voit organisoida työaikasi joustavasti, mutta toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vähintään neljäksi arkipäiväksi viikossa. Hedelmällisin aika tavoittaa asiakkaamme on kello 8-16 välillä.

Teemme parhaamme, että viihdyt tiimissämme, sillä etsimme myyntipäällikköä, joka omistautuu tehtävään pitkäksi aikaa. Jatkossa on mahdollista, että osallistut myös sisarlehtiemme (Kemia-lehti ja Työ Terveys Turvallisuus) ilmoitusmyyntiin.

Toivomme, että voit aloittaa työsi mahdollisimman pian tammikuussa. Palkkiosi on provisioperustainen, ja ensimmäisen puolen vuoden aikana turvanasi on takuupalkkio. Sopimuksen kanssasi solmii Uusiouutisten kustantaja Suomen Ammattimedia SUOMA Oy, joka on Kempulssi Oy:n tytäryhtiö. Järjestelyn kannalta ihanteellisinta on, jos sinulla on jo oma yritys tai toiminimi laskutuksia varten.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi viimeistään 30.12. osoitteeseen elina.saarinen@uusiouutiset.fi.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

 

Miikka Savolainen, Kempulssi Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 753 6484, miikka.savolainen@kempulssi.fi

(Tavoitettavissa parhaiten: Ke 21.12. klo 9-12, To 22.12. klo 12-15, Ti 27.12. klo 12-15.)

 

Elina Saarinen, Uusiouutiset-lehden päätoimittaja, 040 844 9208, elina.saarinen@uusiouutiset.fi

(Tavoitettavissa parhaiten: To 22.12. klo 9-12, Ke 28.12. 12-17.)

 

Uusiouutiset-lehti on vuodesta 1989 lähtien ilmestynyt riippumaton ja puolueeton kierto- ja biotalouden, jätehuollon ja kierrätyksen ja ympäristöalan ammattilehti.

Painettu lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa, sähköinen uutiskirje noin 15 kertaa. Lehteä ja uutiskirjettä tilaavat ympäristöhallinnon, ympäristöalan yritysten ja julkisen sektorin toimijat, asiantuntijat ja päättäjät.

Lokakuussa 2016 toteutetun lukijatutkimuksen mukaan lehden mainokset huomataan paremmin kuin ammatti- ja erikoislehdissä keskimäärin.

Facebooktwitterlinkedin