Tana Oy kokoaa työmaatiedot

Facebooktwitterlinkedin

16.6.2015

Kaatopaikkajyristä, repijöistä ja hakkureista tunnettu Tana Oy tuo jätehuoltoon nyt älykästä digiteknologiaa.

Tanan uusi tuote Smart Site kerää, yhdistää ja analysoi työmaan koneiden tuottamaa tietoa ja esittää sen käyttäjille, jotta nämä voivat parantaa toimintaansa.

Koneurakoitsija, jätteenkäsittelylaitoksen henkilöstö tai muu luvan saanut käyttäjä voi seurata Smart Siteen kytkettyjen koneiden toimintaa etänä internetin välityksellä esimerkiksi puhelimesta, tabletilta tai toimiston tietokoneelta.

Smart Site esittää koneiden keräämän tiedon pohjalta, kuinka paljon asiakasyritys tekee lisätuottoa, kuinka paljon rahaa menee kuluihin sekä miten liiketoimintaa voisi parantaa entisestään.

Smart Site yhdistää työmaan koneet yhtenäiseksi järjestelmäksi, johon voi kytkeä myös muiden valmistajien koneita.

Samalla Tana lanseeraa nyt kesäkuussa uuden tuotteen: älykkään rumpuseulan. Se on tarkoitettu kierrätysmateriaalien, maa-ainesten sekä jäte- ja energiajakeiden lajitteluun ja jatkojalostamiseen.

Rumpuseula toimii koneälyllä. Kaikkia seulan kuljettimia voi ajaa erikseen ja molempiin suuntiin.

Tana Oy on jyväskyläläinen ympäristöteknologiayritys. Tana muutti keväällä toimipisteensä Vaajakoskelta Jyväskylän Lutakkoon, Schaumanin linnaan, joka tunnetaan Jyväskylän teollisen historian symbolina.

Uusille tiloille tuli tarvetta yrityksen kasvun ja henkilöstömäärän lisääntymisen takia. Tanan liikevaihto on kasvanut neljänä vuonna peräkkäin keskimäärin 16 prosenttia. Viime vuoden tulos oli historian paras.

Facebooktwitterlinkedin