Tule mukaan kampanjoimaan Jätteen vähentämisen viikolla!

Facebooktwitterlinkedin

Euroopan jätteen vähentämisen viikkoa vietetään 16.-24.11. Tänä vuonna teemana on näkymätön jäte, jota syntyy  tuotantoprosesseissa, mutta jota emme koskaan näe.

Teema kannustaa tuotteiden käyttöiän pidentämiseen kierrättämällä, korjaamalla, lajittelemalla ja lainaamalla.

Viikolla haastetaan myös yritykset parantamaan prosessien ja tuotteiden materiaalitehokkuutta, hyödyntämään teollisia sivuvirtoja ja kierrätysmateriaaleja sekä pohtimaan liiketoimintamallien uudistamista tuotteiden myynnistä niiden huolto-, korjaus-, vuokraus- tai jakamispalveluihin. Moni yritys toimiikin näin ja siitä kannattaa kertoa asiakkaille.

 

Mitä voisimme tehdä?

Tule mukaan viestimään ja kampanjoimaan teemaviikolla. Viesti työstänne, tutkimustuloksistanne tai palveluistanne, jotka vähentävät jätettä tai mahdollistavat tuotteille pidemmän käyttöiän. Tai paljasta hyvä yhteistyökumppani, joka mahdollistaa teille vähäjätteisemmän arjen. Viestinnässä voi hyödyntää myös valmiita kampanjavideoita ja materiaaleja, jotka löytyvät jätteetönviikko.fi -kampanjasivustolta.

Haastamme myös kaikki Suomen kirpputorit ja korjauspalvelut mukaan kampanjoimaan!

Sopisiko teille esimerkiksi pienen alennuksen tarjoaminen teemaviikolla tehdyistä ostoksista, kahvien tarjoaminen asiakkaille tai jokin muu pieni teko, jolla innostatte kokeilemaan palveluitanne?

Viestitään ja vähennetään yhdessä jätettä!

www.jätteetönviikko.fi

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Facebooktwitterlinkedin