Woodlyn uusi toimitusjohtaja Kenneth Lindfors hakee kasvua Iso-Britannian ruoka-alalta

Kuva: Woodly. Kenneth Lindfors aloittaa Woodlyn toimitusjohtajana heti.
Facebooktwitterlinkedin

Puuselluloosapohjaista, kierrätettäväksi suunniteltua muovia valmistava Woodly Oy on saanut uuden toimitusjohtajan. Woodlyn hallitus nimitti tehtävään Kenneth Lindforsin.

Lindfors toimi aiemmin ohjelmistoyhtiö Siili Solutions Oyj:ssä ja hänellä on kokemusta globaalista brändin luomisesta ja markkinointistrategioista.

Lindfors on suorittanut MBA-tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa.

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa Kennethin tervetulleeksi Woodlyn uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on dynaaminen yritysjohtaja, jolla on erinomainen kokemus globaaleilla markkinoilla toimivista yhtiöistä ja markkinoiden avaamisesta”, sanoo Woodlyn hallituksen puheenjohtaja Marko Parkkinen.

Puupohjainen granulaatti sopii elintarvikepakkauksiin

Lindforsin mukaan Woodlyllä on kiinnostava materiaali-innovaatio ja lupaavia asiakkuuksia Iso-Britanniassa, Puolassa ja Japanissa.

”Tavoitteeni on luoda arvoa asiakkaillemme. Strategisena kohteenani ovat Ison-Britannian markkinat, joilla uskon olevan valtavasti potentiaalia innovatiivisille food-to-go -ratkaisuille”, Lindfors toteaa yhtiön tiedotteessa.

Woodlyn tuote on granulaattimuotoinen muovirae, jota käytetään muoviteollisuuden raaka-aineena. Materiaalia voidaan turvallisesti käyttää myös elintarvikepakkauksissa ja siitä voidaan valmistaa pakkausten lisäksi tuotteita myös muihin käyttötarkoituksiin.

Kuva: Woodly. Kenneth Lindfors aloittaa Woodlyn toimitusjohtajana heti.

Facebooktwitterlinkedin