Resterille uusi toimitusjohtaja Stora Ensolta – Joachim Colliander lähtee kasvattamaan tekstiilikierrätystä

Kuva: Rester. Resterin uudella toimitusjohtajalla, Joachim Collianderilla on kokemusta uusien tuotteiden kaupallistamisesta Stora Ensolla.
Facebooktwitterlinkedin

Rester Oy on nimittänyt Joachim Collianderin toimitusjohtajaksi 19.02.2024 alkaen.

Colliander tuo yhtiöön vahvaa laajentamisen ja kaupallistamisen osaamista. Nykyisessä roolissaan (Vice President Sales Strategy & Business Execution) Stora Ensolla hän on ollut merkittävässä roolissa lanseeraamassa ja kaupallistamassa uusia tuotteita ja innovaatioita. Aiemmin Colliander johti yhtiön biopolttoaineiden liiketoimintaa ja on ollut käynnistämässä kahta uutta tehdasta.

“Toivotamme Joachimin erittäin tervetulleeksi juuri tässä kohtaa Resterin kasvua ja kehitystä”, sanoo Resterin perustaja Outi Luukko, joka siirtyy nykyisestä toimitusjohtajan roolistaan neuvonantajan tehtäviin yrityksen sisällä.

”Olemme rakentaneet vahvan perustan Resterille. Yhtiö on nyt valmis suuriin harppauksiin sekä operatiivisessa toiminnassa että kansainvälisessä kasvussa. Joachimilla on tehtävään täydellinen tausta ja osaaminen”, Luukko jatkaa.

 

”Kaikki tarvittava globaaliin menestymiseen”

”Resterillä on kaikki vaadittava globaalin menestyksen rakentamiseen: erinomaiset tuotteet ja ratkaisut, kiinnostava arvolupaus ja uniikki asema yhä kehittyvässä kiertotalouden markkinassa. Seuraavan vaiheen saavuttaminen tulee vaatimaan paljon työtä, mutta tartun haasteeseen innolla ja minulla on täysi luottamus siihen, että tavoitteisiin päästään sitoutuneen tiimin ja kumppaneiden avulla”, Colliander toteaa.

Rester on globaalisti tunnistettu tekstiilien kierrätyksen edelläkävijä, joka toimii markkinoilla myös merkittävänä arvoketjujen rakentajana. Yhtiöllä on Pohjois-Euroopassa 11 000 tonnin vuotuinen kapasiteetti tekstiilin kierrätyksessä.

Resterin tavoite on perustamisestaan saakka ollut tarjota yrityksille vastuullisia ratkaisuja poistotekstiilien kierrättämiseen tuottamalla korkealaatuista kuitumateriaalia, jolla voidaan korvata neitseellistä materiaalia ja näin ehkäistä luonnonvarojen ylikulutusta.

Kuva: Rester. Resterin uudella toimitusjohtajalla, Joachim Collianderilla on kokemusta uusien tuotteiden kaupallistamisesta Stora Ensolla.

Facebooktwitterlinkedin