Kestävyyttä ruokaketjuun AgriVenturessa

AgroVenture-tapahtuma
Facebooktwitterlinkedin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalouskampuksella Saarijärvellä järjestetään kesäkuun alussa uutuustapahtuma, joka vauhdittaa kestävyyttä ruoantuotannossa.

AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtuma järjestetään Biotalouskampuksella 7.–8. kesäkuuta.

Pitchauskisa start-upeille

Kansainvälinen tapahtuma kokoaa kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start-upit ja scale-upit, teknologian kehittäjät sekä toimialasta kiinnostuneet sijoittajat.

Tavoitteena on haastaa kokonaan uusia toimijoita parantamaan ja innovoimaan alkutuotannon ja koko ruokaketjun kannattavuutta ja kestävyyttä. AgriVenture Finland tarjoaa uutta tietoa, verkostoitumismahdollisuuksia ja tilaisuuksia yrityksille yhteistyöhön ja kasvuun.

Ohjelmassa on muun muassa kovatasoinen pitchauskilpailu start-up-yrityksille ja käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä. Osanottajat pääsevät kuulemaan puheenvuoroja esimerkiksi sellaisilta nimiltä kuin Peter Vesterbacka, Lauri Reuter, Antti Kurvinen, Petri Honkonen ja monet muut.

Kuva: Adobe Stock. AgroVenture-tapahtuma pidetään Saarijärvellä kesäkuussa.

Facebooktwitterlinkedin