Kiertotalousyrityksiä kuudenkymmenen parhaan kasvuyrityksen joukkoon Kasvu Open -sparrauksessa

Kasvu Open
Facebooktwitterlinkedin

Oululainen Wastebook, espoolainen Spolia Design, joensuulainen Materialisting ja turkulainen nollaE on valittu valtakunnalliseen kärkijoukkoon Kasvu Openin Kiertotalous rakentamisessa -Kasvupolulta.

Suomen lupaavimpien kasvuyritysten TOP 60 -joukkoon on valittu myös Kasvu Openin Foodtech Kasvupolku -ohjelmaan osallistuneet helsinkiläiset Biocode ja Lipasu sekä kuopiolainen Biosafe.

Uudistuvan teollisuuden Kasvupolulta kärkijoukkoon pääsivät muovi- ja kumituotteita jalostava V.A.V. Group Iistä, metallituotteita valmistava Manutec Salosta sekä männystä kosmetiikkaa ja design-tuotteita valmistava turkulainen Hetkinen.

 

Samat arviointikriteerit

60 yrityksen kärki valittiin yli 200 Kasvupolku-ohjelmiin osallistuneiden yritysten joukosta. Kärkijoukon valinta pohjautuu asiantuntijoiden ja kunkin Kasvupolku-ohjelman tuomariston arvioihin.

Kasvupolku-ohjelman aikana yritykset ovat tavanneet useita asiantuntijoita eli sparraajia henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Sparraajat ovat arvioineet tapaamansa yritykset asteikolla 1–10 neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Tuomariston jäsenet ovat saaneet tutustua yritysten kasvusuunnitelmiin ja edistymiseen ohjelman aikana ja antaa äänensä kasvun kannalta potentiaalisimmille yrityksille.

Kaikki yritykset on arvioitu samoilla kriteereillä ja samoista lähtökohdista.

 

Vuoden kasvuyritykset finaalissa

TOP 60 -joukkoon valittujen yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa.

Yritykset ovat varsin kasvuhakuisia, sillä yritysten tavoitteena vuoteen 2025 mennessä on kasvattaa liikevaihtoa yhteensä 310 miljoonalla eurolla.

TOP 60 -yrityksille järjestetään kolmas sparrauspäivä 13.10.2022. Päivässä yritykset tapaavat sparraajia sekä Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston.

Yritysten joukosta valtakunnalliseen finaaliin jatkaa kymmenen kasvupotentiaalisinta yritystä. Näiden joukosta valitaan marraskuun Kasvu Open Karnevaalissa vuoden kasvuyritykset.

Facebooktwitterlinkedin