Postitukseen, pyykeille, sisustuksessa… Mitä uudelleenkäyttöä keksisit tälle pakkaukselle?

Familon
Facebooktwitterlinkedin

Uneen liittyvistä tuotteistaan tunnettu Familon on uudistanut tyynyjensä ja peittojensa pakkaukset tavalla, joka herättää uudelleenkäyttöideoita.

Uudeksi pakkausmateriaaliksi yhtiö valitsi Papticin puupohjaisen pussin. Lisäksi pakkaukseen kuuluu aaltopahvinen banderolli, joka toimii myös pussin sulkijana. Molemmat voi käytön jälkeen lajitella kartonkikeräykseen.

Familon kannustaa kuluttajia uudelleenkäyttämään pussia ennen keräykseen laittamista: tyynypussi sopii vaikkapa postituspussiksi ja kookkaampaa peittopakkausta voi käyttää pyykkipussina. Yhtiön mukaan pusseja voi myös soveltaa vaikkapa jätteiden lajittelun apuvälineenä tai sisustuksessa.

 

Säästää miljoona muovikassia vuodessa

”Halusimme vastata kuluttajien toiveisiin kehittämällä muovittoman, oikeasti vaivattomasti kierrätettävän pakkauksen. Vanhoista muovipakkauksista luopuminen tulee säästämään muovia miljoonan muovikassin verran vuodessa”, kertoo Familon-brändistä vastaavan Wendre Finland Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljavirta.

”Jaamme yhteisen tavoitteen eli haluamme vähentää muovin käyttöä pakkauksissa”, sanoo Papticin liiketoiminnan kehitysjohtaja Esa Torniainen.

Facebooktwitterlinkedin